Спорт

Хебър падна с гол разлика от ЦСКА 1948

  29.07.2022 20:48             
Хебър падна с гол разлика от ЦСКА 1948
  LAP.bg

СОФИЯ. Хебър загуби само с 0:1 символичното си домакинство на ЦСКА 1948, а гостите излязоха временно начело в класирането на efbet Лига след първата среща от четвъртия кръг на футболното първенство на България. Хебър заема 12-о място с 3 точки.

В по-голямата част от времето селекцията на треньора Любослав Пенев натискаше съперника, а единственото попадение закономерно падна още в 10-ата минута. Центриране отляво на Марио Топузов не бе отразено по добър начин от бранителите на Хебър и топката попадна в Георги Русев, който от близка дистанция реализира за 1:0. Натискът на столичани продължи и в следващите минути, като до почивката единствено добрите намеси на вратаря Петър Дебърлиев и на два пъти гредите след удари на Александър Колев и Марио Топузов спасиха резултата от промяна.

През втората част ЦСКА 1948 продължи да държи руслто на играта, но чистите положения пред тях не бяха толкова много.

Десетина минути преди края на срещата ЦСКА 1948 практически останаха с 10 души на терена, тъй като Реян Даскалов получи контузия, а Любослав Пенев вече беше направил петте си смени.

След мача наставникът на Хебър Фулвио Пеа сподели: "Нашият съперник е по-качествен в този мач. Те са изграден отбор, за да опитат да спечелят шампионата. Между нас и тях към момента има голяма разлика. Нашият вратар ни спаси… Работа, работа и работа. Нашата цел е по-различна от съперници като днес. Нашият състав е почти готов. Трябва да видим физическото състояние на отделните играчи и най-вече да намерим баланса. От доста време на са играли, но трябва да им дадем време, за да влязат в ритъм. Дори ние не знаем кога ще са готови", коментира треньорът на „зелените“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички