Понеделник, 31 Oct 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 28 юли 2022 г.

  28.07.2022 13:10             
Полицейският бюлетин на 28 юли 2022 г.

Турски мотоциклетист пострадал при пътен инцидент вчера на АМ „Тракия“. Вчера следобед в ОДМВР-Пазарджик бил получен сигнал за пътен инцидент в района на 103-ти километър от АМ „Тракия“ с участието на мотоциклетист. Към мястото незабавно били насочени автопатрул на сектор „Пътна полиция“ и линейка. Пристигайки униформените установили, че 40-годишен турски гражданин се е блъснал с мотоциклет „Хонда“ в светеща сигнализация обозначаваща ремонт на пътя. Той бил транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактури в областта на гръбнака и главата. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е дознание.

Панагюрски полицаи задържаха млад мъж притежаващ наркотици. Вчера служители на РУ-Панагюрище извършили претърсване в къща обитавана от 32-годишен жител на средногорския град. В различни помещения органите на реда открили полиетиленови пликчета с кафяво кристално вещество и със суха зелена листна маса. Последвали полеви наркотестове, които реагирали положително на метамфетамин и марихуана. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан в ареста.

Двама тийнейджъри извършили вандалски прояви са установени и задържани от служители на РУ-Пещера. Преди седмица в полицейското управление в Пещера били депозирани жалби от двама жители на родопския град. Единият се оплакал, че неизвестен е счупил стъклопакета на единия от прозорците на къщата му, а другият че е срязана една от гумите на паркирания му лек автомобил. Криминалисти от полицейското управление в пещера започнали да разследват случаите и скоро установили, че автори на посегателствата са двама тийнейджъри на възраст от 14 и 15 години. С момчетата работи инспектор „Детска педагогическа стая“. Материалите по случаите са докладвани на Районната прокуратура в Пазарджик.

Двама солидно почерпени с алкохол шофьори са установени от полицаите в областта през изминалото денонощие. На улица в Пазарджик станало леко пътно-транспортно произшествие. На мястото пристигнал автопатрул на сектор „Пътна полиция“, който тествал и двамата участници с дрегер. При 53-годишен мъж от Пазарджик уредът отчел 2.84 промила концентрация на алкохол. Вчера следобед пред местно заведение автопатрул при РУ-Панагюрище спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. 60-годишният му водач от средногорския град бил тестван с техническо средство, а пробата му се оказала 3.25 промила. Двамата мъже са задържани, а спрямо тях са образувани бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички