Понеделник, 31 Oct 2022
 
Крими

Във Велинград и Панагюрище закопчаха двама скандалджии, единият плаши с нож полицаи

  27.07.2022 11:58             
Във Велинград и Панагюрище закопчаха  двама скандалджии, единият плаши с нож полицаи

Мъж от Велинград е задържан от служители на полицейското управление в курорта за хулиганство. Вчера по обед в РУ-Велинград бил получен сигнал за семеен скандал. След минути на адреса пристигнал автопатрул, като униформените установили, че разпрата е предизвикана от 59-годишен велинградчанин. Полицаите предприели съставянето на протокол за предупреждение на мъжа, но той по всякакъв начин се опитал да попречи на органите на реда да изпълнят задълженията си по служба. Дори влязъл в една от стаите и се заключил. Взел кухненски нож и с него заплашил присъстващите служители. След проведени разговори и предприети адекватни действия скандалджията е задържан в ареста за срок от 24 часа.  Спрямо него е образувано досъдебно производство за хулиганство по чл.325 от Наказателния кодекс.

Агресивен мъж е задържан и в ареста на РУ-Панагюрище. Той нарушил заповед за защита от домашно насилие. Вчера следобед в РУ-Панагюрище се получил сигнал за скандал и заплахи в частен дом. На място бил насочен полицейски автопатрул, който установил, че 25-годишен жител на средногорския град е нарушил заповед за защита от домашно насилие издадена от Районния съд в Панагюрище. Въпреки забраната той отишъл на адреса, където живее 16-годишно момиче, с което той живеел на семейни начала. Направил опит за саморазправа с нея, обсипал я с обиди и закани. Мъжът е задържан в ареста, а по случая се води бързо производство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички