Пазарджик

Главен инспектор Ангел Дудов тържествено бе награден и пенсиониран

  25.07.2022 17:27             
Главен инспектор Ангел Дудов тържествено бе награден и пенсиониран

ПАЗАРДЖИК. На тържествена церемония началникът на сектор „Превантивна и контролна дейност” в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Пазарджик главен инспектор Ангел Дудов бе освободен длъжност. Той напуска редиците на пожарната след 35 години служба във вътрешното министерство, от които 21 като началник на сектор „Превантивна и контролна дейност”, поради навършване на 60 години, която е и пределната възраст за държавна служба в МВР.

За безукорната си служба, за постигнати високи резултати в професионалната си дейност той бе награден с Почетен знак на МВР 2-ра степен, който е едно от най-високите отличия в системата на вътрешното ведомство. Наградата му бе връчена от директора на РДПБЗН – Пазарджик комисар Ангел Ангелов.

Ръководството на РДПБЗН-Пазарджик пожелава на главен инспектор Ангел Дудов крепко здраве и дълголетие, живот изпълнен с безценни мигове, късмет и успех във всяко начинание, а „Знаме” се присъединява към пожеланията.

Ангел Дудов е роден на 17.07.1962 г. в Пазарджик. В системата на МВР е от края на 1987 г. Преминал е през всички изпълнителски и ръководни позиции в структурата на пожарната. Последната изпълнявана от него длъжност е началник на сектор „Превантивна и контролна дейност“ при РДПБЗН-Пазарджик. За постигнатите резултати в своята работа е награждаван многократно от ръководството на Министерството на вътрешните работи и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Завършил е висшето си образование във ВСШ „Георги Димитров“ – МВР гр.София с образователно- квалификационна степен „Магистър” по специалността „Противопожарна техника и безопасност”.

Временно Ангел Дудов пое ръководството на дирекцията, след като предшественикът му комисар Иван Панайотов навърши 60 години и се оттегли от системата на МВР.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички