Регионът

Обновиха фасадата и двора на ЦСРИ в Стрелча

  22.07.2022 14:49             
Обновиха фасадата и двора на ЦСРИ в Стрелча

Община Стрелча завърши ремонтните дейности на фасадата и дворното пространство на Центърa за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ), с което посещаващите го ще се радват на една по-привлекателна среда.

Обновената визия включва реконструкция на зелените площи и пътеки, изграждане на ограда и парапет за безопасност откъм реката, боядисване на фасадата на цялата сграда и изцяло подменена подова настилка пред входа и на терасата.

За свежестта и поддържането на цветните лехи и зелените площи е изградена поливна система, а за заниманията на открито е поставена беседка.

По този повод кметът инж. Георги Павлов коментира: „Интересът на деца и родители към новия център за рехабилитация ни задължава да работим в посока, която да предлага максимално добри условия за занимания на децата. Дълго време подценяван като необходимост, ЦСРИ доказа ефективността си само половин година след откриването. С обновленията, които направихме децата ще работят в комфортна среда и ще имат възможност за провеждане на пълноценни занимания навън.“

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички