Регионът

Полицията ще следи за нормалното протичане на изборния ден в Ракитово

  01.07.2022 17:03             
Полицията ще следи за нормалното протичане на изборния ден в Ракитово

С Указ на Президента на Република България на 03.07.2022г. /неделя/ са насрочени частични избори за кмет на Община-Ракитово. Екипи на полицията ще следят за нормалното протичане на изборния ден в гр.Ракитово, Костандово и село Дорково. Инспектори от РСПБЗН-Велинград и полицейски служители са извършили проверка на помещенията за гласуване. Ръководствата на ОДМВР и РУ-Велинград са в контакт с областната администрация и Общинската избирателна комисия в Ракитово.

Припомняме, че по време на изборите полицаите ще бъдат разположени вън от секциите, като няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Велинград ще работят на 02 юли /събота/ от 08.30ч. до 17.30ч. и на 03 юли /неделя/ от 08.30ч. до 18.30ч. Ще бъдат връчвани изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които  са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички