Спорт

Хебър победи Славия с 2:1 в контролата

  28.06.2022 14:39             
Хебър победи Славия с 2:1 в контролата

БАНСКО. Футболистите на Хебър победиха с 2:1 Славия и това е първи успех в късата им спарингова серия от три контроли. Проверката се игра във формата на 3 части от по 30 минути на спортен комплекс "Евима" в Банско. Двата гола за „зелените” вкара Тодор Чаворски – в първата и в третата третина, като второто попадение бе от дузпа. Тогава спънат в наказателното поле бе Богомил Божуркин.

Също от дузпа „белите” намалиха резултата в края на двубоя. Секунди по-късно Сашо Лебанов удари гредата на Славия.

Да припомним, че в четвъртък Хебър приключва лагера си в Банско и от петък ще започнат подготовка за мача с Ботев (Пд) на 8 юли. Последната трета проверка на хебърци е идната събота, когато от 18 часа на стадион "Георги Бенковски" ще играят последната си контрола - с Витоша (Бистрица).

Състав на Хебър: Диян Димов, Цветелин Тонев (кап.), Пламен Крумов, Мартин Михайлов, Инок Яо, Георги Търтов, Тодор Чаворски, Алексей Лобов, Октай Хамдиев, Емануил Манев, Ивайло Михайлов (Мартин Янков, Клаудио Бонини, Милен Николов, Димитър Йовчев, Петър Димитров, Стилиян Тисовски, Сашо Лебанов, Богомил Божуркин, Фелипе Алину, Даниел Ембоно, Ричардс).

(Зн)


Свързани