Регионът

След Николай Учкунов и Данна ще пее в Септември

  25.06.2022 07:22             
След Николай Учкунов и Данна ще пее в Септември

На дискотека на открито се радват жителите и гостите на Септември. На 25 юни, събота, в обновения център диджей зад пулта ще омагьосва публиката между 20 часа и полунощ. За времето от 22 до 23 часа обаче сцената е запазена за Данна, както е артистичното име на Даниела Пирянкова. Родената през 2004 г. в Хайланд Парк, Илинойс, САЩ, певица, е поканена от Община Септември. Данна стана позната за публиката от участието си в “Шоуто на Слави”, където едва 12-годишна победи оспорваната конкуренция за певица в рубриката “Запознай се с малките”. Преди това Даниела е стигала до първи кръг на кастинга за Детската Евровизия, печелила е куп първи места и награди на национални и международни певчески състезания и фестивали. През пролетта на 2019 г. подписва договор с “Пайнер” и става най-младия изпълнител на компанията. Дебютният и проект “Бомба” в дует с Джордан, веднага грабна вниманието на публиката и намери място сред предпочитанията на феновете в стрийминг платформите. Феновете обичат и дуета й с Десита “Имаш да взимаш”, а талантът й напълно разпери криле в първата й самостоятелна песен “Той”.

През седмицата на същото място популярният народен певец Николай Учкунов изнесе самостоятелен концерт под наслов „С песен българска”. Участието му бе по проект на Национален фонд „Култура”.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички