Четвъртък, 13 Oct 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 22 юни 2022 г.

  22.06.2022 11:48             
Полицейският бюлетин на 22 юни 2022 г.

Възрастен пешеходец е пострадал при пътен инцидент. Сигнал за случилото се бил подаден вчера сутринта в РУ-Велинград. На улица в ракитовското село Дорково 32-годишен мъж от брациговското село Исперихово предприел маневра на заден ход. Така той блъснал намиращият се зад возилото 74-годишен пешеходец от Пловдив. Пострадалият бил транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ-Велинград. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. На мястото е извършен оглед, води се досъдебно производство.

 

Млад мъж извършил домова кражба е установен от служители на РУ-Велинград. Вчера в полицейското управление постъпил сигнал от 36-годишен жител на велинградското село Света Петка. Той съобщил, че неизвестен е откраднал от къщата му сумата от 8000 лева. Служители на управлението провели разследване и не след дълго влезли в дирите на апаша. Оказало се, че това е 21-годишен мъж от същото село. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, работата по случая продължава.

 

Двама непълнолетни са установени, като притежатели на наркотици през изминалото денонощие. Снощи на улица в Панагюрище криминалисти от полицейското управление в средногорския град извършили проверка на 17-годишен тийнейджър. У него били открити малко над 8 грама синтетичен канабиноид. Почти по същото време служители на участъка в Батак засекли 15-годишен жител на родопския град. Оказало се, че момчето носи в себе си полиетиленово топче с марихуана. И двамата младежи са задържани в арестите на полицейските управления в Панагюрище и Пещера. С тях работят инспектори „Детска педагогическа стая“, водят се досъдебни производства.

Пресцентър на ОД МВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички