Регионът

Македонски шофьор обърна камион на магистрала “Тракия“, разпиля изкуствен тор

  20.06.2022 22:35             
Македонски шофьор обърна камион на магистрала “Тракия“, разпиля изкуствен тор

АМ "ТРАКИЯ". Товарен автомобил управляван от гражданин на Република Северна Македония се е обърнал в района на 86-ти километър от автомагистралата“, в платното по посока за София. Сигнал за случилото се е бил получен около 20.30 ч. в ОДМВР-Пазарджик, уточниха от дирекцията пред медиите преди минути. На мястото са били изпратени автопатрули на сектор „Пътна полиция“, жандармерията, пожарната и Спешна помощ. Катастрофата е станала в близост до бензиностанция.

Камионът е транспортирал изкуствен тор, който  е разпилян по платното. Предприети са мерки за неговото събиране. Движението не е преустановено, регулира се от пътни полицаи, като за целта се използва локалното платно, водещо през бензиностанцията.

Водачът е транспортиран за преглед в МБАЛ-Пазарджик. Шофьорите, преминаващи през въпросния участък, да шофират с ниска скорост и повишено внимание, апелират от дирекцията.  Предстои на мястото да бъде извършен оглед, уточняват от полицията в Пазарджик.

(Зн) 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички