Понеделник, 17 Oct 2022
 
Регионът

Велинград с награда „Дестинация на 2021 година“ от Български туристически награди

  17.06.2022 07:56             
Велинград с награда „Дестинация на 2021 година“ от Български туристически награди

В зала 10 на НДК се проведе конференция на тема „Българският турист – ключът към Сезон 2022″, която се организира от основателя на списание „Гранд хотел“ Борис Ангелов, със съдействието на Министерство на туризма и ОП „Туризъм“ – София. Събитието бе уважено от министъра на туризма Христо Проданов, столичния кмет Йорданка Фандъкова и представители на туристическия бранш.

За трети път бяха връчени и Българските туристически награди в категориите: градски, зелен/спа, крайбрежен и концептуален хотел на 2021г, туристическа агенция и дестинация на годината. Призьорите се определят от международно жури от експерти в сферата на туризма, сред които швейцарски консултант в хотелиерството, мениджър на дестинация от САЩ и български експерти.
Кметът на София Йорданка Фандъкова, в качеството си на носител на миналогодишната награда за дестинация, връчи приза за 2021-ра година на Цвета Спасова – началник на отдел „Туризъм и реклама“ в община Велинград. Тя благодари от името на кмета д-р Костадин Коев и членовете на СХР „Велинград и Западни Родопи“ за наградата, която оценява високо съвместната работа между местната власт и бранша и подчерта, че Велинград е дестинацията, отчела най- много нощувки и туристи в България за 2021г., съотносимо към легловата база в общината.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички