Крими

Полицейският бюлетин на 15 юни 2022 г.

  15.06.2022 13:15             
Полицейският бюлетин на 15 юни 2022 г.

Полицаи от участък „Изток“ в Пазарджик задържаха мъж за притежаване на наркотици. Вчера следобед на една от улиците в обслужвания квартал униформените засекли 32-годишен мъж. Последвала проверка, при която у него били открити две полиетиленови топчета и саморъчно свито фолио. Оказало се, че в тях се съдържа кафяво прахообразно вещество. След направения полеви наркотест съдържанието реагирало положително на хероин. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води бързо производство.

 

Млад шофьор катастрофира при опит да избегне полицейска проверка. Инцидентът станал тази нощ на кръстовище в областния град. Автопатрул при РУ-Пазарджик извършвал обход на обслужваната територия. Униформените забелязали лек автомобил движещ се с висока скорост, който не спрял на знак „Стоп“. Полицаите незабавно последвали нарушителя и  когато наближили возилото те подали светлинен и звуков сигнал да спре. Водачът обаче не се подчинил и дори с по-висока скорост продължил по пътя си. Не след дълго обаче той загуби управление над колата и тя се спряла в оградата на предприятие на изхода от областния град. Оказало се, че водачът е 19-годишен тийнейджър, а до него пътувал негов 20-годишен приятел. Пробата с дрегер за употреба на алкохол се оказала отрицателна. Въпреки, че и двамата пътуващи в колата нямат сериозни травми и наранявания шофьорът е оставен под наблюдение в МБАЛ-Пазарджик. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 270, ал.1 от Наказателния кодекс.      

 

Тийнейджър е пострадал при пътен инцидент. Катастрофата е станала снощи около 22.20ч. на един от булевардите в Пазарджик. 21-годишен мъж от областния град блъснал пресичащият на пешеходна пътека 18-годишен тийнейджър. Пострадалият е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ до МБАЛ-Пазарджик, където е настанен с травми в областта на лицето. Водачът е тестван с дрегер, като пробата му е отрицателна. На местопроизшествието е извършен оглед, води се досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички