Спорт

Хебър представи новия треньор Пеа, Манчев ще му е асистент

  13.06.2022 10:53             
Хебър представи новия треньор Пеа, Манчев ще му е асистент

ПАЗАРДЖИК. Официално днес бе представен Фулвио Пеа - италианският специалист, който ще води Хебър новия сезон. Специалистът има опит като помощник-треньор в Анкона, Наполи и Сиена, като треньор на младежките гарнитури на Сампдория и Интер и като старши треньор на Сасуоло, Падова, Монца и Кремонезе.
В Пазарджик се завръща и един от най-успешните футболисти на града - Владимир Манчев. Нападателят има богата визитка в България и чужбина, играл за отбори като френския Лил и испанските Леванте, Селта и Валядолид. Треньорски опит Владо Манчев натрупа в ЦСКА, Нефтохимик и Миньор (Перник). 

Към момента ръководството работи по подсигуряване на дългосрочно стабилното финансиране на клуба, а всички детайли по договори с партньори и спонсори ще бъдат обявени на пресконференция преди началото на сезона. Община Пазарджик вече стартира дейности по подготвянето на стадион “Георги Бенковски” за мачовете от Efbet лига, а до тогава домакинските срещи ще се играят на стадион “Васил Левски” в столицата.

Преди три дни медии на Апенините писаха, че Пеа е пристигнал в Пазарджик и ще оглави Хебър.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички