Крими

Полицейският бюлетин на 7 юни 2022 г.

  07.06.2022 13:05             
Полицейският бюлетин на 7 юни 2022 г.

Солидно количество цигари без бандерол са открити в къща в Ракитово. Вчера полицаи от местния участък извършили проверка в имот, собственост на 47-годишна ракитовка. В къщата органите на реда открили 7600 къса цигари, всичките без бандерол. Акцизната стока е иззета, а спрямо притежателката и е образувано бързо производство.

Мъж с неистинска шофьорска книжка е задържан от панагюрски полицаи. Вчера на улица в средногорския град автопатрул при местното полицейско управление спрял за проверка лек автомобил „Опел“. Водачът представил пред униформените българко свидетелство за управление на МПС. Малко по-късно след направените справки в масивите на пътна полиция се оказало, че документът е неистински. По случая е образувано досъдебно производство.

Отново незаконно добити дърва са открити на съхранение в частен дом. Служители на РУ-Панагюрище извършили проверка в имота на 64-годишен панагюрец. В двора те установили, че мъжът съхранява 7 кубични метра иглолистна дървесина. Тя не била маркирана с контролна горска марка, а стопанинът не можал да представи никакви документи за произхода на дървата. Спрямо него е образувано досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани