Крими

Водач с положителен тест и за алкохол, и за дрога

  03.06.2022 10:34             
Водач с положителен тест и за алкохол, и за дрога

Полицейски производства срещу четирима шофьори са образувани през изминалото денонощие. Снощи на улица в Панагюрище автопатрул извършил проверка на 15-годишен тийнейджър с мотоциклет „Кавазаки“. Освен, че младежът е неправоспособен се оказало, че и возилото е без регистрационна табела.

По време на рутинни проверка екипи на полицейските управления в областта са засекли 38-годишен от Велинград и 19-годишен от село Калугерово. Двамата били зад волана на автомобилите си съответно с 1.36 и 2.16 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

Най-фрапиращ е случая с 21-годишен мъж от септемврийското село Варвара. Вчера рано сутринта на улица в селото станал пътен инцидент. Млад мъж загубил управлението над лек автомобил „Ауди“ и се спрял в стоманобетонен стълб. За радост, в резултат на произшествието няма пострадали хора. На местопроизшествието пристигнал автопатрул при полицейското управление в Септември. Униформените тествали водача с технически средства за употреба на алкохол и наркотици. И двата вида проби са оказали положителни, като при алкохолната дрегерът отчел 2.34 промила.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички