Крими

Полицейският бюлетин на 26 май 2022 г.

  26.05.2022 11:00             
Полицейският бюлетин на 26 май 2022 г.

Млад мъж от Ракитово е задържан заради хулиганства проява. Вчера следобед служители от участъка в Ракитово и РУ-Велинград получили сигнал за пострадало дете. Оказало се, че две непълнолетни момичета се разхождали по една от улиците на Ракитово. Покрай тях минал млад мъж, който без всякаква причина ударил едното от децата в областта на тила. На метри след това той бил спрян от случаен минувач, който подал сигнал в полицията. Детето е прегледано от лекар във ФСМП-Ракитово и освободено за домашно лечение. Нападателят, който се оказал 29-годишен местен жител е задържан в ареста за срок от 24 часа. По случая се води преписка.    

Бързо производство и преписка са образувани спрямо двама водачи през изминалото денонощие. Снощи на улица в Панагюрище автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Форд“. Водачът му бил 41-годишен мъж от видинското село Бела Рада. След тест с дрегер уредът отчел 1.31 промила концентрация на алкохол. Той е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство. На улица във Ветрен септемврийски полицаи проверили 17-годишен тийнейджър от същия град. Оказало се, че освен неправоспособен той шофира по улиците мотопед без регистрационна табела. По случая е образувана преписка и са съставени актове по Закона за движението по пътищата. 

Криминалисти от РУ-Пазарджик разследват палеж на лека кола. Сигнал за случая е бил подаден тази нощ в полицейското управление и противопожарната служба. Към мястото били насочени един противопожарен автомобил с огнеборци от РСПБЗН и автопатрул при РУ-Пазарджик. Горял паркиран лек автомобил „Ауди“ собственост на 47-годишна жена от Пазарджик, ползван от нейния 51-годишен брат. Нанесени са щети по двигателния отсек и по част от купето. От пожара е засегнат и паркиран наблизо лек автомобил „Сузуки“, собственост на 55-годишна пазарджиклийка. След като бил загасен огънят е извършен оглед от дежурна група при полицейското управление в областния град. Според първоначалните данни от местопроизшествието органите на реда смятат, че се касае за палеж. По случая е образувано досъдебно производство.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички