Крими

Полицейският бюлетин на 23 май 2022 г.

  23.05.2022 13:01             
Полицейският бюлетин на 23 май 2022 г.

Бунгало е изгоряло при пожар в местността «Кара тепе» край Велинград. Сигнал за инцидента е получен в петък вечерта в РСПБЗН-Велинград и полицейското управление в курорта. На мястото бил изпратен екип огнеборци с противопожарен автомобил. Пристигайки те установили, че гори бунгало, собственост на местната община. За радост при инцидента няма пострадали хора. Пожарът е изгасен, но постройката била унищожена напълно. Причините довели до запалването се изясняват, на мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Млада жена е пострадала при пътно-транспортно произшествие. Инцидентът е регистриран вчера около 17.30ч. на пътя между Пещера и село Бяга. 18-годишен водач на «БМВ» от Пещера навлязъл с автомобила си в лентата за насрещно движение. Там последвал удар в «Ауди», зад волана на което била 22-годишна негова съгражданка. Младата жена е с фрактура на левия крак, но без опасност за живота. Пробите са алкохол и на двамата водачи са отрицателни. Извършен е оглед от дежурна група при РУ-Пещера, води се досъдебно производство.

Мъж от Пазарджик е задържан заради притежание на дрога. На кръстовище в областния град автопатрул при полицейски участък «Изток» извършил проверка на 31-годишен пазарджиклия У него униформените открили четири полиетиленови топчета със суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид. Наркотикът е иззет, а притежателя му задържан в ареста. Образувано е бързо производство.

Двама водачи са задържани през изминалото денонощие. Вчера на булевард в Пазарджик полицейски екип на местното управление извършил проверка на «Тойота». 29-годишният водач от областния град бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. В пазарджишкото село Алеко Константиново екип на сектор «Пътна полиция» засякъл 32-годишен пазарджиклия зад волана с 1.83 промила концентрация на алкохол. И двамата били задържани, а спрямо тях са образувани бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички