Регионът

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Панагюрище на 24 май

  19.05.2022 18:19             
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Панагюрище на 24 май

На 24 май, от 11:00 часа, на площад „20 април” ще се проведе Празничен концерт, с участието на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, посветен на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени са една от най-забележителните групи на съвременната ни музикална сцена. Това е формацията, с която емблематичният български актьор, певец, композитор и филмов режисьор записва култовите си албуми:   “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “Пансион за кучета” , “10 ½”,  “Жълт код” (достигнали общ тираж от над 250 000 копия). Заедно с Обичайните заподозрени - Стунджи Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Вълдобрев прави множество национални турнета и става два пъти изпълнител на годината на България. През 2008 година е номиниран за изпълнител на десетилетието от музикалната телевизия “ММ”, а през 2020 година Обичайните заподозрени стават най-добра група на Годишните музикални награди на "БГ Радио".

Концертите им обикновено акцентират върху енергичните, мажорни, носещи позитивно настроение популярни хитове на бандата - бляскава смесица от инди-поп и рок песни с китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Спектакъл с рокендрол заряд, гарантиран от класата на български музиканти от световна величина.

Събитието е част от празничната програма по случай 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, организирана от Община Панагюрище.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички