Крими

Полицейският бюлетин на 18 май 2022 г.

  18.05.2022 12:08             
Полицейският бюлетин на 18 май 2022 г.

Двама извършители на кражби са установени и задържани от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. През април неизвестен проникнал във фермата на 63-годишен мъж от пазарджишкото село Дебращица. От там неканеният гост отмъкнал три метални съда за съхранение на мляко и метални части от двигател за трактор. Последвала жалба и разследване проведено от криминалистите при РУ-Пазарджик. Така те установили, че автор на посегателството е 53-годишен мъж от гр.Козлодуй. В края на миналия месец клиент на местен строителен хипермаркет отмъкнал без да плати патронник и бургии на обща стойност от около 50 лева. В резултат на проведеното разследване органите на реда установили, че това е 63-годишен пазарджиклия. И по двата случая се водят досъдебни производства.

Тийнейджър, притежаващ наркотици, е бил спипан от пазарджишки полицаи. Снощи на една от улиците в областния град автопатрпул от управлението в Пазарджик засякъл 19-годишен младеж от септемврийското село Бошуля. Последвала проверка и униформените открили у тийнейджъра три полиетиленови пликчета съдържащи суха зелена листна маса, едно с бяло прахообрано вещество и блистер с таблетки. Последвали полеви наркотестове, които реагирали положително на марихуана, амфетамин и забранени лекарствени средства. Намерените вещества и таблетки са иззети, а притежателя им задържан в ареста за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Голямо количество алкохол е иззет от къща в септемврийското село Бошуля. Това е станало по време на полицейска акция проведена от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. Служителите проверили къща и стопански постройки собственост на 72-годишна жителка на селото. Вътре били открити различни пластмасови съдове съдържащи течност с мирис на етилов алкохол. Иззети са общо 601 литра, а по случая се води досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички