Пазарджик

Фънки води Веселата карета в Пазарджик

  04.05.2022 14:31             
Фънки води Веселата карета в Пазарджик

„Веселата карета“ акостира на сцената на театъра в Пазарджик. Димитър Баненкин, Точно Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Димитър Ковачев – Фънки. Автор на текста и режисурата е Елин Рахнев, музиката e на Георги Георгиев /“Остава“/, сценография и костюми Анелия Райкова.

Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. "Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки - по- известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на „Веселата карета“.
Всеки, който не се качи на „Каретата“ , ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците...

Може да гледате „Веселата карета“ на хасковския театър „Иван Димов“ на 11 май, от 19 часа, в ДКТ „Константин Величков“ в Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички