Пазарджик

Общобългарски поход за мир и неутралитет на 3 май и в Пазарджик

  29.04.2022 15:31             
Общобългарски поход за мир и неутралитет на 3 май и в Пазарджик

На 3 май, в 18 часа, на Тортата, „Моят Пазарджик” организира  втора фаза на Общобългарския поход за мир и неутралитет. По същото време походи ще има и в други градове в страната.

Ето какво са написали организаторите във Фейсбук:

Общобългарския поход за мир и неутралитет навлиза във втора категорична фаза.

 Защото:
- ДБ поискаха спешна среща на 26 април с коалиционните партньори, за да обсъдят един-единствен въпрос - изпращането на оръжия за Украйна;
- три проекторешения за изпращане на оръжия висят в парламента и чакат първия работен ден - 4 май, за да бъдат приети;
- в групичката ЗА изпращане на оръжия се включи явно и ИТН, които заедно с ГЕРБ, ДБ и ПП правят мнозинство в парламента, мнозинство ЗА ВЪВЛИЧАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА.
Защото изпратим ли официално военна помощ, ставаме страна в конфликта. Както каза представител на НАТО, България и Румъния са първа фронтова линия.
Нямаме друг дълг пред децата и родителите си сега, освен да излезем и да заявим гръмко: БЪЛГАРИЯ Е ЗОНА НА МИР. БЪЛГАРИЯ Е НЕУТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ, НА КОЯТО ДРУГО, ОСВЕН ПРОВЕЖДАНЕ НА МИРНИ ПРЕГОВОРИ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА!
И това да го направим в един ден и час в цяла България. Не само София, а и Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ямбол, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Видин, Асеновград, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Свищов, Горна Оряховица, Смолян, Петрич, Сандански, Самоков, Севлиево, Лом, Велинград, Карлово, Нова Загора, Троян, Айтос, Ботевград, Пещера, Гоце Делчев, Харманли, Карнобат, Свиленград и всички останали градове и села.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички