Пазарджик

Лорд Минчев влиза в своята 60-годишнина с два купона

  28.04.2022 06:23             
Лорд Минчев влиза в своята 60-годишнина с два купона

Първият е в София, вторият - заедно с празненствата за кралица Елизабет II

Известният пазарджиклия, благотворител и пиар лорд Евгени Минчев ще влезе в своята 60-годишнина на 2 юни. За празненството си в София, той предвижда парти с 59 души, като в рамките на вечерта ще представи и някои от новите си песни. Сред тях е и песента „България”, към която вече е заснет видео клип. Пред „Знаме” землякът ни поясни, че част от снимките са в Стария град в Пловдив, а други са заснети в студио. Ирен Кривошиева и нейната театрална школа също ще участват в клипа. Сред новите песни са „Морето в мен”, „Самотен”, „Ранна вечеря” и други, които Евгени ще подари в компактдиск на гостите си.

В рамките на тържествата по Платинения юбилей на английската кралица Елизабет II лорд Минчев ще даде вечеря в един от частните клубове, в които членува, за свои приятели и клиенти. През октомври Евгени ще представи първия си самостоятелен концерт, а през ноември вероятно ще се проведе Британско-българския бизнес бал в Лондон. Усилено се говори, че предприемчивият мъж подготвя книга за здравословното хранене, след като свали повече от 12 килограма.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички