Четвъртък, 21 Юли 2022
 
Пазарджик

Кметът на Пазарджик Тодор Попов благодари на Движението на българските майки в Пазарджик за съпричастността

  19.04.2022 17:55             
Кметът на Пазарджик Тодор Попов благодари на Движението на българските майки в Пазарджик за съпричастността

"Както всяка година, ние си имаме традиция да се виждаме, затова първите ми думи ще са на благодарност, че толкова години правите необходимото и всяка следваща събирате все повече и повече средства за благородни каузи". Така кметът на Пазарджик Тодор Попов посрещна  представители на Движението на българските майки в Пазарджик, които за пореден път организираха благотворителен Великденски базар. Той подчерта, че това е важно, но още по-важно е, че хората започват да проявяват все по-голяма сетивност към подобен род инициативи. 

"Искам да ви благодаря от мое име и от името на цялата ни общност за постоянството и за добрите сърца, които имате. Горд съм, че има такива хора като вас в нашия град . Колкото по-добри неща всеки от нас прави и по смислени, толкова по-добре за града ни," сподели Тодор Попов. Той подари на всяка една от майките букет в знак на благодарност и предостави 1000 лева лични средства и от приятели-съмишленици за благородната кауза.

"Нека да си пожелаем весели празници, да сме здрави, усмихнати и да продължим да правим нещата, които ни зареждат с добра енергия. Много е важно в живота човек да прави нещата, които го правят щастлив.  И които, освен всичко друго, са полезни - както за него, така и за хората около него. Напоследък виждам как едни хора правят едни безсмислени неща, които не са полезни за никого, но  въпреки това те с едно изумително  упорство продължават да ги правят. Така че, благодаря, момичета, за всичко добро, което правите", завърши кметът на Пазарджик.

Движението на българските майки в Пазарджик има няколко актуални програми, които са в подкрепа на деца в институции или на деца в неравностойно положение. От ДБМ винаги общуват лично с децата и семействата, които подкрепят и с това гарантират, че средствата ще отидат при тези, които най-много се нуждаят.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички