Понеделник, 18 Юли 2022
 
Спорт

Смело напред! “Тигрите“ са на една победа от финала

  18.04.2022 12:23             
Смело напред! “Тигрите“ са на една победа от финала

БУРГАС. Днес е третия сблъсък за място на финала в първенството при мъжете - efbet Супер Волей, между шампиона Хебър (Пазарджик) и амбициозния Дея спорт (Бургас). Двубоят ще се проведе в зала "Младост" в Бургас и е последен шанс за домакините да не изпаднат от полуфиналния плейоф. Мачът започва в 18:30 часа и ще се излъчва пряко по Диема Спорт 2.

Хебърци ще разчитат на подкрепата на свои фенове и при гостуването си, което допълнително ще ги мобилизира по пътя към целта. 

Да припомним, че в първите две срещи "тигрите" бяха пълен хегемон, надделявайки с по 3:0 гейма и поведоха в серията с 2:0 успеха. Играе се до три победи от пет мача. Ако евентуално се стигне до четвърти мач, той ще се изиграе на 19 април (вторник), отново в морския град.    Волейболистите на Камило Плачи излизат повече от мотивирани срещу съперника, в битка за четвъртия си пореден финал в елита. Пазарджиклии са устремени към втората си титла, като преследват златен трипъл - след спечелените преди месеци Купа и Суперкупа на България. От своя страна домакините от Дея спорт също ще се опитат да играят по добре на свой терен и да се противопоставят на класния противник.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички