Регионът

В Пещера “Биовет“ дари храсти и дървесни видове за алея в градския парк

  14.04.2022 21:37             
В Пещера “Биовет“ дари храсти и дървесни видове за алея в градския парк

С нови растителни видове се сдобиха градският централен парк на Пещера, както и голяма част от кашпите по улицата пред сградата на Община Пещера. Растенията са дарени от "Биовет" АД, послучай предстоящия фестивал "Пъстроцветна Пещера".

Зацветени са кашпи пред чешмата до Централния парк, подходите към пешеходните зони в централната градска част. Акцията предизвика положителна реакция сред преминаващите, а засаждането бе извършено от служители на ОП "ЧПОИ" към Община Пещера.

"Както обещахме още в началото на годината"Биовет" има много предложения за съвместна дейност с Община Пещера, като провеждането на този фестивал е едно от тях. В интервю за местните медии тогава, заявих, че освен конкурса за най-добре зацветен и подреден двор, ние се ангажираме и със зацветяване на една градска алея. Това вече е факт, а в събота ще оповестим и имената на спечелилите конкурса. Искам да благодаря на всеки един от участниците за отделеното време и усилия, радвам се, че получихме толкова много предложения. Това е само началото на този конкурс и този фестивал, през следващата година очакваме още повече инициативност. Създадохме конкурса с идеята, че хората, които поддържат градините си трябва да бъдат повече и се радвам, че намерихме толкова много съмишленици. Конкурсът приключва днес, а фестивалът започва утре. Възползвам се от възможността да ви поканя да присъствате в петък и събота, за да споделим празника в навечерието на Цветница и Великден. Пожелавам ви да бъдете здрави и да сбъдвате мечтите си. "Биовет" АД винаги ще бъде ваш партньор в добрите инициативи" - заяви днес изпълнителният директор Ангел Желязков.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички