Пазарджик

Пазарджик ще е домакин на състезанието ”Най-добър млад строител”

  08.03.2022 14:02             
Пазарджик ще е домакин на състезанието ”Най-добър млад строител”

Областният град ще е домакин на регионалния кръг на състезанието „Най-добър млад строител“ за професионално направление „Строителство“. Регионалното състезание се организира със съдействието на Камарата на строителите в България - Областно представителство - Пазарджик, МОН и РУО-Пазарджик.

На 14 и 15 март 2022 година с любезното съдействие на Хипермаркет КРЕЗ, Професионална гимназия по строителство и архитектура в Пазарджик и представителните отбори на професионални гимназии от Благоевград, София, Перник и Пловдив ще демонстрират теоретична подготовка, знания и практически умения за изпълнение на строителни дейности.

Откриването на състезанието е на 14 март от 15:00 часа в Хипермаркет КРЕЗ.

Състезанието „Най-добър млад строител“ се провежда в три кръга – училищен, регионален и национален. Учениците се състезават в 4 дисциплини: „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“, „Облицовки и настилки“, „Сухо строителство“ и „Зидария“.

Същинската част на надпреварата между младите хора ще започне с теоретичен тест за дисциплините „Зидария“ и „Сухо строителство“ и предварителна подготовка на работните пана с грунд от състезателите  в дисциплината „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“.

На 15 март сутринта в най-големия търговски комплекс в централна България - Хипермаркет КРЕЗ състезанието продължава с изпълнение на практическите задачи.

Камарата на строителите в България ще осигури наградният фонд – материални награди, грамоти и рекламни брошури.

Сред партньорите на състезанието са КРЕЗ, „Делчев инженеринг” “Валдани” и „Брокс 2003”.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички