Спорт

Хебър започна зимната подготовка, ще играе и със Заглебие (Сосновиец)

  08.01.2022 08:49             
Хебър започна зимната подготовка, ще играе и със Заглебие (Сосновиец)

ПАЗАРДЖИК. Ясен е последният съперник на футболистите на Хебър - полският първодивизионен Заглебие (Сосновиец) ще завърши серията контроли на пазарджиклии от започващия след седмица лагер в Турция, съобщиха от щаба на „зелените”. Проверката с поляците ще се играе на 2 февруари в Белек, Анталия. Преди тази контрола момчетата на Николай Митов ще срещнат последователно руския първодивизионен Kраснодар II(22.01), елитния ФК Дукаджини от косовския град Клини(26.01) и отново руснаци, в лицето на Ротор Волгоград(29.01). Преди лагера в южната ни съседка хебърци ще изиграят спаринг със столичния Славия(13.01), а след завръщането си в Пазарджик ще завършат серията от контролни двубой с тест срещу Локомотив в Пловдив(12.02).  

Междувременно снощи футболистите на Хебър се събраха за първи път в пълен състав, след като в предните 3 дни тренираха на групи заради медицинските и функционални прегледи и тестове. В заниманието, състояло се на официалния терен на стадион „Георги Бенковски” взеха участие всички футболисти на тима, включително и новите две попълнения Ивайло Найденов(Левски) и Китан Василев(Септември).

След тренировката настроението в съблекалнята бе приповдигнато, тъй като с почерпка по случай Ивановден се отчетоха цели 7 човека, празнуващи на светлия ден – футболистите Ивайло Василев, Ивайло Найденов, Ивайло Михайлов, Ивайло Тодоров, Иван Дишков, домакинът Иван Чорлев и физиотерапевтът Иван Василев.

Днес предстои последното за седмицата занимание, а неделя е почивен ден за момчетата на Николай Митов.

ВИДЕО може да гледате ТУК.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички