Пазарджик

„ПМБ Индъстрис“ ООД дари близо 9000 лева на МБАЛ-Пазарджик

  07.01.2022 16:08             
„ПМБ Индъстрис“ ООД дари близо 9000 лева на МБАЛ-Пазарджик

С тях са закупени медицински апарати за две отделения

„ПМБ Индъстрис“ ООД направи ново дарение на МБАЛ-Пазарджик на стойност близо 9 хиляди лева. По волята на дарителя със сумата от 8970 лева бяха закупени медицински апарати за две отделения. Кардиологично отделение получи модерен шестканален ЕКГ апарат, а Отделението по нервни болести вече разполага с 4 нови пациентни монитора.

Това е второто дарение, което фирмата прави на болницата. „ПМБ Индъстрис“ ООД бяха първите дарители, които след началото на Ковид пандемията през месец март 2020 г., дариха сумата от 10 000 лева. на МБАЛ Пазарджик и Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) Пазарджик, с които бяха закупени лични предпазни средства за медиците на първа линия.

„Нашата компания винаги е била обществено ангажирана затова за пореден път решихме да направим дарение на областната болница в Пазарджик. За коледно-новогодишните празници за нас е традиция да помагаме на нуждаещите се и да отделяме средства за благотворителни инициативи“, заяви управителят на фирмата Петър Бончев.

Ръководството на МБАЛ-Пазарджик изказва най-сърдечни благодарности за полученото дарение от фирма „ПМБ Индъстрис“ ООД.

“Здравната система продължава да работи в изключително трудни времена. Диагностиката и правилното лечение са много важни за болните. Благодарим Ви за дарената модерна апаратура. Благодарим Ви, че за втори път правите голямо дарение за болницата и подпомагате работата на нашите медици. Всяка помощ за нас е от изключително голямо значение. Благодарим за този жест на добрина и съпричастност“, написа изпълнителният директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов в благодарственото си писмо до управителя на „ПМБ Индъстрис“ ООД Петър Бончев.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички