Спорт

Каратеките на СК ”Торнадо” закриха годината с награди и зрелищно парти

  23.12.2021 17:11             
Каратеките на СК ”Торнадо” закриха годината с награди и зрелищно парти

ПАЗАРДЖИК. С награди и предновогодишно парти ръководството на Спортен клуб „Торнадо” зарадва каратеките си. В името на шоуто председателят на клуба сенсей Васко Пеев сложи карнавален конус на главата си, докато полагаше огромната красива торта в центъра на дожото под радостните възгласи на състезателите и родителите им.

Преди това обаче имаше официална част. И награди за най-добрите.

Финансови премии и плакети с надпис „За отлични резултати през 2021 година” получиха деветима шампиони – Георги Новоместски, Георги Итов, Андрей Аргиров (тримата са двукратни национални първенци), Валентин Думбалаков, Симона Сиракова, Деян Колев и Крум Кондев – при децата, и Савина Дудова и Алекс Стоенчев при юношите и девойките. Сенсей Пеев отчете изключително успешна година –  39-те медала (12 златни, 11 сребърни и 16 бронзови) са спечелени в 59 битки.

Тържеството продължи с впечатляващи спаринги и демонстрации на татамито, а след това дойде ред и за запалването на свещите на тортата...

Любопитното е, че тя бе нарязана на 72 парчета и не остана човек, който да не я е опитал. С изключение на треньорите.

„Хахаха, ние сме треньори, тортата е за децата. Някои от тях не дойдоха и сега осъзнах, че имаме голяма масовост – над 75 каратеки в трите групи. Надявам се, когато раздават субсидиите за спорта, да оценяват и показателя за масовост”, с усмивка коментира председателят на „Торнадо”. Той издаде, че дарител, пожелал анонимност, е премирал шампионите. Родителите пък откликнали за купуването на тортата.

„Даже дадоха повече пари от необходимото. Тогава и клубът добави още, за да напълним торбичка с плодове и лакомства за всяко едно от децата”, каза Васко Пеев.

Сега торнадовци излизат в кратка вакация, а на 3 януари продължават заниманията в залата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички