Понеделник, 27 Юни 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 15 декември 2021 г.

  15.12.2021 11:50             
Полицейският бюлетин на 15 декември 2021 г.

Продължават активните действия на полицейските служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик за противодействие на държането и разпространението на наркотици в областта. Криминално проявен мъж е задържан за разпространение на наркотици от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. Акцията е осъществена под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура в областния град. Снощи екипи от сектора извършили претърсване в апартамент намиращ се в центъра на града. Той бил обитаван от 52-годишен пазарджиклия. Вътре криминалистите открили бучка с бяло прахообразно вещество пакетирана с полиетиленов плик. Направеният полеви наркотест реагирал положително на амфетамин, а количеството на дрогата се оказало малко над 60 грама. Дилърът, който е криминално проявен е задържан в ареста за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокуратурата.

Вчера служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик извършили проверка на 30-годишен мъж от областния град. Установено било, че той пренася полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество. Направеният полеви наркотест реагирал положително на амфетамин. По време на последвалото претърсване в жилището му бил открит плик с около 17 грама суха марихуана и още 15.6 грама амфетамин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Малко след полунощ на улица в Пазарджик автопатрул при местното полицейско управление извършил проверка на 38-годишен пазарджиклия. При вида на униформените мъжът изхвърлил от джоба на якето си две полиетиленови топчета. Това обаче не останало незабелязано от униформените, които го задържали и иззели двете разфасовки. Оказало се, че те съдържат близо 15 грама амфетамин. По случая се води бързо производство.

Панагюрски полицаи задържаха шофьор управлявал автомобила си под въздействието на наркотични вещества. Снощи екип на районното управление в Панагюрище спрял за проверка лек автомобил „Алфа Ромео“. 31-годишният водач от същия град бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Взета му е кръвна проба за лабораторен анализ. Той е задържан, а срещу него се води бързо производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички