Спорт

Златни и сребърни медали за гимнастички на ”Диляна Прима” и Спортното училище

  08.12.2021 14:47             
Златни и сребърни медали за гимнастички на ”Диляна Прима” и Спортното училище

Впечатлващи успехи постигнаха две гимнастички на „Диляна Прима“ и ученички в Спортното училище, които представиха Пазарджик на X Международен турнир по естетическа групова гимнастика и художествена гимнастика, проведено през почивните дни във Велико Търново. Организатори на турнира бяха домакините от СКХГ „ЕТЪР ЕЛИТ“. И двете момичета се представиха достойно и завоюваха призови места в класирането.

Дарина Трифонова се окичи с цели два златни медала – за безгрешно изиграните  съчетания на топка и бухалки. Тя е ученичка в 6 клас на Спортното училище и гимнастичка на СК „Диляна Прима“.

Александрина Митева пък не отстъпи второто място и среброто, като изигра отлично съчетанията си на топка и бухалки. Александрина е ученичка в 5 клас на Спортното училище и гимнастичка на „Диляна Прима“.

Тези две момичета направиха щастливи своите треньори, учители и родители с успехите си. Те доказаха, че ако искаш и си упорит, можеш да сбъднеш всяка своя мечта.

За успешното представяне на двете грации огромна заслуга имат техните талантливи треньори - Величка Петкова, Ружа Блангева и балетен педагог Диди Кирова.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ДАВАМ БОКСОНИЕРА ПОД НАЕМ – ЦЕНТЪР. 0877 122 337

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601 В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН, 0897 63 70 10

ДАВАМ СТАЯ ПОД НАЕМ 034 48 58 01
Всички