Пазарджик

Кметът Тодор Попов награди Венци Йорданов за представянето му на Световното първенство по брейк

  08.12.2021 11:17             
Кметът Тодор Попов награди Венци Йорданов за представянето му на Световното първенство по брейк

Кметът на Пазарджик Тодор Попов се срещна с брейкърите от „Безименните”, за да връчи лично на Венцислав Йорданов и Иван Николов културни чекове от програмата на Община Пазарджик „Граждански импулс” за успехите им в брейка и представянето на Световното първенство във Франция.

„Ние имаме традиция в брейка, в Пазарджик има добра школа и тези момчета са плод на тази школа. За мен е важно лично да поздравя Иван и Венци, защото политиката ни е да стимулираме хората, които са постигнали резултати. Успехите им се дължат на техния последователен труд и тяхната амбиция. И след като са се представили добре, показали са, че имат качества, те вече имат основания да потърсят и подкрепа, защото така се прави.” Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов и уточни, че

по искане на брейк клуба ще бъде направен ремонт в залата, където тренират,

ще бъде осигурено татами за тренировките, нови витрини, за да могат да изложат купите и медалите си, а също и залата ще бъде освежена.

„В моите планове за 2023 г. е да направим основен ремонт на Младежкия дом, защото остана единствената публична сграда, която не е енергийно ефективна, заедно с целия комплекс на музея и галерията, като ще използваме инструментите на Плана за възстановяване и развитие, който се надявам да бъде скоро одобрен”, допълни Тодор Попов.

„От следващата година фокусът ни вече се измества и

ще стимулираме деца и младежи, които се занимават не само със спорт, но и с танци, с песни, с изкуства въобще

В момента разработваме методологията за стимулиране на тези деца и искаме да обхванем всички, които участват в извънкласна дейност. Критериите са по-сложни, но моят екип подготвя вариант на методология, който да ни даде възможност да подкрепим младите хора на Пазарджик, които се занимават с важни и смислени неща и са полезни не само на себе си, но и на нашата общност като цяло - това ще ни бъде приоритетно през следващите години”, каза още кметът на Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички