Регионът

Връчена бе специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“

  29.11.2021 13:41             
Връчена бе специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“

В конкурса „Мениджър на годината“ Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“, връчи специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“ на Кристина Иванова, директор на TELUS International Bulgaria и вицепрезидент операции за България и Турция.

Ежегодната награда е част от престижния конкурс на списание „Мениджър“, а носителят й се определя по методология на „Делойт България“ след оценка на приноса в областта на регионалното развитие, социалната отговорност и измерими резултати за успешно проведени активности.

Филмът „Мениджър на годината: Изкуството на успеха“ беше излъчен тази неделя по БиТиВи, като така бяха отличени десетимата финалисти и стана ясен големият победител - Мирослав Вичев, главен изпълнителен директор на "Борика" АД.

За 14-та поредна година списание „Мениджър“ проведе най-авторитетното състезание за топ мениджъри в страната. В една трудна и предизвикателна година на бизнес лидерите им се налага да влагат все повече комбинативност, иновативност и усет в работата си.

Топ мениджърите на България за 2021 г. и бизнесите, които управляват, създават всеки ден висока добавена стойност, повишават качеството на инвестиционната среда и създават общности, подчертаха от сп. „Мениджър“. Не е пресилено да кажем, че често те творят истински шедьоври в работата си. Едно от посланията на документалния филм беше, че профилът на отличния бизнес лидер съдържа много от чертите на виртуозния творец: интердисциплинарно знание, упорит труд, отдаденост, способност за поглед през различни гледни точки, стремеж за самоусъвършенстване и усет отвъд рационалното.

В рамките на конкурса „Мениджър на годината“ от 2017 г. се присъжда специална награда за развитие на регионите в памет проф. Лъчезар Цоцорков, който беше „Мениджър на годината`2008“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички