Крими

Полицейският бюлетин на 26 ноември 2021 г.

  26.11.2021 12:16             
Полицейският бюлетин на 26 ноември 2021 г.

Мъж от Пещера е задържан за разпространение на наркотици. Вчера следобед служители на група „Криминална полиция“ при полицейското управление в Пещера спрели за проверка лек автомобил „Опел“. Водач на леката кола бил 68-годишен мъж от същия град, а до него пътувал негов 36-годишен съгражданин. Последвала проверка, при която криминалистите открили у пътника три полиетиленови топчета с кафяво прахообразно вещество. След направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за хероин. Криминално проявеният мъж е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пещера, а дрогата е иззета. Спрямо него е образувано досъдебно производство за разпространение на наркотици, което е под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Велинградчанин предизвика пътен инцидент под въздействието на алкохол и наркотици. Случката се разиграла вчера сутринта на разклона за Ракитово. В полицейското управление бил получен сигнал за пътно-транспортно произшествие с лек автомобил. На мястото пристигнал автопатрул, който установил, че 37-годишен велинградчанин е загубил управлението над мощно „Ауди“ и се озовал в крайпътно дере. За радост в резултат на инцидента няма пострадали хора, нанесени са значителни материални щети по скъпото возило. Униформените тествали водачът с дрегер, като уредът отчел 1.26 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. По-интересно било, че и тестът за употреба на наркотични вещества също дал положителен резултат. Взета му е кръвна проба за лабораторен анализ.  Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Велинград. Спрямо него се водят досъдебни производства.

Полицаи от участъка в Белово установиха автор на вандалска проява. Вчера следобед в района на детска площадка мъж повредил три дървени пейки, собственост на Община-Белово. Служители от местния полицейски участък установили, че автор на вандалската проява е 54-годишен мъж от същия град. Размерът на щетите тепърва се изяснява, а по случая се води досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

  

 

          

          

          

          

          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички