Четвъртък, 10 Мар 2022
 
Други

Красавицата Рая грее от списание „Булка”

  28.11.2021 07:17             
Красавицата Рая грее от списание „Булка”

Дъщерята на Соня Немска учи за журналист, но и работи като хостеса

Красивата Рая грейна със зашеметяваща фотосесия в горещия последен брой на списание „Булка”. 19-годишната чаровница и модел на „Визаж моделс груп” е дъщеря на известната попфолк певица Соня Немска и това не е първият й професионален ангажимент пред камерата. Първи за списание е обаче, признава пред „Знаме” панагюрската звезда на „Пайнер”. Във фотосесията, озаглавена „За бала”, Рая Ваташка може да видим в изящни рокли на водещи марки - в силует „Русалка”, инкрустирани с пайети в геометрична форма с цят розе голд, или от еластичен тюл с хиляди пера от марабу и кристали, но не по-малко изящно й стои роклята в елегантен силует с шлейф и странична цепка от стреч сатен и дъжд от сини кристали Swarovski или тази тип „Принцес” с ръчно декорирано бюстие с френска дантела и дизайнерско поло.

„Радвам се много, защото Рая за първи път е на списание. Иначе вече има няколко професионални фотосесии. Мисля, че тепърва ангажиментите за нея предстоят”, казва Соня. „Две от досегашните фотосесии са за модни брандове за България и чужбина, но още е в самото начало. Тепърва ще разцъфнат нейната женственост и красота”, убедена е майката, както и ние в редакцията на единствения областен вестник.

Част от роклите във фотосесията са на дизайнера Поли Миланова – особено впечатляващи са рокля тип „Русалка” с едно рамо от матов еластичен сатен и апликирана дантела от тъкани 3D рози и роклята с шлейф от сърцевидно деколте и дълбок гол гръб. Окото грабва и авторският модел на Сиси Гавазова в А-линия от жакард с втъкани ламени нишки и рипс колан или този в А линия от френска дантела и романтично коланче. Фотограф е Цветан Игнатовски, а асистент-фотограф – Александра Иванова. Косата е поверена на Цецо Петков, а гримът – на Светлана Савова. Фотосесията се състояла в известен столичен хотел.

Рая е студентка в специалност „Медии и обществени комуникации”, но се интересува от мода и е щастлива, когато застава пред камерата. Мечтата й е да се занимава с телевизия и да има собствено телевизионно предаване. А с тези мерки на модел със сигурност предаването й ще се радва на голяма аудитория. Младата красавица определено знае какво иска, но и наред с ученето, работи.

„Рая помага много на семейния ни бюджет. Тя работи и като хостеса в известна верига ресторанти в София. Малко са децата на нейната възраст, които са в помощ на родителите си, затова съм изключително горда с нея”, не крие задоволството си Соня Немска.

Тази пролет Рая бе абитуриентка и на бала събра погледите с екстравагантна дълга рокля. За избора на тоалет й бе помогнала стилистката Августина Маркова – Тути, която е насочила нея и майка й към един млад и изключително талантлив дизайнер – Елена Златева, а финални щрихи във визията й добавили Джулия Ангелова - за грима, и Неви Митева – за фризурата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички