Четвъртък, 17 Фев 2022
 
Други

Ден преди своя Black Friday, eMAG отваря шоурум в Пловдив

  17.11.2021 12:04             
Ден преди своя Black Friday, eMAG отваря шоурум в Пловдив

  • Платформата за онлайн търговия продължава да разширява шоурум мрежата си в България с първи шоурум извън София
  • 350 кв.м. обща площ с изложени 900 артикула от разнообразни категории
  • Шоурумът на eMAG в Пловдив отваря ден преди eMAG Black Friday

 

На 18 ноември (четвъртък) в 11 ч. сутринта третият шоурум на eMAG у нас ще посрещне своите клиенти в пловдивския Mall Plovdiv, ниво +1. Платформата за електронна търговия продължава да разширява шоурум мрежата си в България след двете си физически локации в София. По този начин на клиентите се предоставя още един удобен канал за пазаруване, а с това и много допълнителни предимства.

Шоурумът на eMAG в Пловдив се намира в Mall Plovdiv на ул. „Перущица“ № 8, ниво +1. Той има общо 350 кв.м. търговска и складова площ и ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 11 и 20 ч. за момента при всички необходими мерки за безопасност. Стандартното работно време на шоурума ще бъде от 10 до 21ч. Клиентите ще могат да разгледат, избират и пазаруват от складова наличност от над 4000 артикула от разнообразни категории като телефони, лаптопи, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за лична грижа, малки домакински електроуреди и др. Има и възможност да се правят поръчки на определени продукти от сайта на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място артикули могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Шоурумите на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. На място се предлагат и опции за потребителски кредити. Стойността на продуктите към крайния потребител е еднаква, независимо откъде се поръчва – от вкъщи, офиса, курорт или шоурума, с изключение на специални промоционални кампании.

Новият шоурум на eMAG в Mall Plovdiv отваря ден преди най-голямото шопинг събитие на платформата – eMAG Black Friday, който тази година ще се проведе на 19 ноември.

„Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти от Пловдив и региона в третия ни шоурум в страната и първият извън София. Там те могат да се възползват пълноценно от  предимствата при пазаруване от eMAG и да открият разнообразни продукти в различни категории. Компанията ни продължава да инвестира активно в своето присъствие в България и да разширява бизнеса си, който залага успеха си на първокласно потребителско преживяване, иновации и модерни технологии”, казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

eMAG препоръчва на клиентите в новия им шоурум в Пловдив да спазват дистанция и насърчава безкасовите плащания за сигурно и безопасно шопинг изживяване. Посещенията в търговския център са изцяло съобразени с настоящите противоепидемични мерки.

 

За eMAG.bg:

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на почти 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

eMAG предлага в България повече от 1 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 1 000 000 от над 4800 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до над 3000 точки за получаване (куриерски офиси и клоновете на Български пощи), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички