Пазарджик

Мис Пазарджик: Много е важно, освен отвън, да си красив и отвътре

  13.11.2021 10:00             
Мис Пазарджик: Много е важно, освен отвън, да си красив и отвътре

Тази година Никол Димитрова за пръв път е дарила кръв

19-годишната Никол Димитрова е тазгодишната Мис Пазарджик. В провелия се миналата седмица конкурс за красота тя стана и Лице на публиката, както и Лице на фирма „Конкрет Плюс 2013” ЕООД.

Никол ще представя града в националния конкурс „Мис България” през ноември в „Резиденция Диневи”. Преди това участничките ще са на подготовка в Банско.

През 2010 г. Никол Димитрова бе Мини Мис Пазарджик. А любопитна подробност е, че и тогава, и сега тя дефилира номер 9.

Завършила е езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. В момента е първокурсничка в Нов български университет в София. Интересите й са в сферата на модата, интериорния дизайн и медиите. Свободното си време прекарва със своите близки и в разходки сред природата. Обича да чете книги и списания. Цени семейството, приятелите и образованието.

А ето как Ники отговори на въпросите на „Знаме”:

- Защо реши да участваш в конкурса „Мис Пазарджик”?

- Още от дете моя малка мечта е да стигна до конкурса „Мис България”. Винаги съм мислела, че това трудно ще се случи, но ето - явно е възможно. Главните виновници да се явя в „Мис Пазарджик” обаче са моето семейство и приятелят ми. Те ме окуражиха и съм им много благодарна.

- Очакваше ли короната?

- Да си призная - и да, и не, тъй като имаше сериозна конкуренция и до последно не бях сигурна с какви очаквания да бъда.

- Какво носят в личностен план подобни участия?

- Наред с многото положителни емоции, носят още израстване, повече самочувствие, вяра в себе си и във възможностите си.

- Чувстваш ли се най-красивата жена в нашия град?

- Не бих казала. В Пазарджик има много красиви момичета.

- Има ли си Мис Пазарджик приятел? Какъв човек е той?

-Да, имам. Той е един наистина прекрасен човек, изключително добро, възпитано, стойностно и не на последно място - красиво момче. Огромна подкрепа ми е за всичко и се радва на успехите ми, дори повече от мен. В днешно време смятам, че рядко се срещат такива момчета, затова много го ценя.
- Ще спаси ли красотата света?

- Да, но само ако е и вътрешна, и външна, защото е много важно, освен да си красив отвън, да си красив и добър човек отвътре.

- Повече пречи или повече помага красотата на една млада жена?

- Спорно е да се каже. Красотата действително може да ти отвори много врати и възможности за развитие, но също така може да привлече негативни неща като злоба и завист, които вредят.

- С какво най-много се гордееш?

- Гордея се не само с красотата си, а и с това, че съм добър човек. Родителите ми са ме възпитали да бъда такава – добра, състрадателна и готова да помогна.

 - Участваш изключително отдадено в благотворителни кампании.

- Да и ще продължавам. Това ме кара да се чувствам щастлива. Не мисля, че е нужно да се обявява или изтъква някъде, защото го правя, за да помогна.

- Дарявала си и кръв. Какво те накара да го направиш?

- Тази година за първи път отидох да даря кръв. Смятам да го правя всяка година по веднъж, защото нуждаещите се са много. Според мен, трябва повече хора на моите години и не само да даряват, тъй като сме здрави, млади и това няма да ни навреди, а само ще е от полза за някого.

И кръводарителството, и благотворителните инициативи ме зареждат и правят по-щастлива, знаейки, че днес помагам и съм причина някой да се усмихне.

- Сред интересите си изброяваш четенето на книги и медиите. Какви книги обичаш да четеш и какво мислиш за съвременните медии?

- Обичам да чета психологически книги. Много се интересувам от мисленето на хората, от езика на тялото, от живота след смъртта. Интересни са ми четива на подобна тематика.

За съвременните медии мисля, че вече не са това, което бяха преди, а са главно клюкарски и хората все по-малко им се доверяват. Информацията в немалка част от случаите съдържа доста неверни данни.

- Специалността ти в Нов български университет е „Маркетинг”. Коя, според теб, е най-добрата реклама на Пазарджик?

- Смятам, че е спортът. Това, че миналата година Пазарджик беше Европейски град на спорта, допринася за привличането на все по-млади хора, които търсят развитие точно в тази област.

- Ще гласуваш ли на изборите в неделя?
- Доскоро не бях сигурна дали ще гласувам, наистина много се двоумя. Но съм си поставила като задача тази седмица да се поинтересувам повече за кандидатите както за президент, така и за народни представители,защото смятам, че е важно да се вземе правилен избор.

Борислава Джамова е първата подгласничка на Мис Пазарджик, а Елена Василева - втората. Участничките в конкурса получиха и други награди. Елена стана и Лице на бутик „Reserve”, а Борислава – Лице на „Make Up by Ani Vladimirova”.

Дебора Лулчева е Лице на „Dry&Spa Bar Persona Max” и Лице на Народни носии Пазарджик. Габриела Велкова е Лице на Studio Creative и Лице на Grand Hotel „Hebar”. Габриела Атанасова е Лице на сватбена агенция „Той и тя” и Лице на лазерно студио „Загар”. Тя спечели ваучер за 1200 лева за лазерни процедури.

За всички момичета имаше подаръци от фризьорски салон „Dry&Spa Bar Persona Max”, а за Никол, Борислава и Елена ще има и безплатна фотосесия от „JK photography”.

Мария ДЪБОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички