Спорт

Хебър лети довечера за Гърция за реванша в Шампионската лига

  08.11.2021 14:42             
 Хебър лети довечера за Гърция за реванша в Шампионската лига

 

ПАЗАРДЖИК. Българският волей шампион Хебър довечера потегля за Гърция, където ще гостува на Олимпиакос (Пирея) в мач-реванш от трети квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е на 10 ноември (сряда) от 19:00 часа българско време и ще се предава пряко по Max Sport.

„Тигрите” от Пазарджик направиха последно занимание тази сутрин в своята зала, като тръгват в 19:30 часа с полет за Атина. В утрешния ден те ще имат тренировка в зала „Мелина Меркури“ в Пирея, където ще се проведе срещата.

За припомним, че нашите волейболисти победиха Олимпиакос с 3:1 гейма в първия мач между двата тима, който се игра в зала „Васил Левски“. Така те взеха важно психологическо предимство преди предстоящия реванш. В гостуването си те се нуждаят от два спечелени гейма за да отстранят съперника и да влязат в груповата фаза на Шампионската лига. При евентуално достигане до Златен гейм, то той ще бъде на гръцка земя, но феновете на жълто-сините се надяват да си осигурим влизането в групите още след първите два гейма на мача.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички