Крими Пазарджик

Спипаха курсистка в ДАИ с фалшив зелен сертификат, ще я съдят

  06.11.2021 19:07             
Спипаха курсистка в ДАИ с фалшив зелен сертификат, ще я съдят

Mлада жена в Пазарджик се яви на шофьорски изпит с фалшив зелен сертификат, а от ДАИ незабавно са подали сигнал в полицията. Наши източници коментират, че това се случило в четвъртък сутринта малко след 9 часа, когато започнал теоретичният изпит с листовки в сградата на Областния отдел на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация". Дамата е на 18 години и представила неистинския документ, за да бъде допусната пред изпитващата комисия. Проверяващият служител на автомобилната администрация обаче се усъмнил в автентичността на сертификата и незабавно подал сигнал в полицията. Веднага на място пристигнал екип, който привикал кандидатката за шофьорска книжка за снемане на обяснения в РУП-Пазарджик.

"Знаме" направи запитване за въпросния случай в полицията още от вчера сутринта и от ОД МВР-Пазарджик впоследствие потвърдиха за него.

Срещу момичето е образувано досъдебно производство за използването на официален документ с неистинско съдържание. Полицията и прокуратурата разследват откъде и как е получен фалшивия сертификат. Предстои повдигането на обвинение за използване на официален документ с невярно съдържание. Това е първи подобен случай за Пазарджишка област

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички