Пазарджик

В Център ”Човеколюбие” имат Час по любов и Колеж по семейни отношения

  04.11.2021 16:24             
В Център ”Човеколюбие” имат Час по любов и Колеж по семейни отношения

ПАЗАРДЖИК. Активна дейност имат още от началото на месеца в Център „Човеколюбие”. Седмицата започна с планиране на дейностите в организационна сбирка и отбелязване на Деня на народните будители – 1 ноември. След занятие на арт работилница „Човеколюбие” членове на Социалния клуб посетиха изложба в Регионален исторически музей – Пазарджик, на тема „Пазарджишка възрожденска интелигенция”. Участниците имаха възможност да си припомнят живота и делото на духовните будителите на Пазарджик от епохата на Възраждането.

През седмицата се проведоха Час по любов, занятие на клуба по шах, обучителен модул „Трениране на социални умения”, Колеж по семейни отношения. Предоставена беше мобилна услуга на потребители на Центъра от гр. Септември.

Груповата работа за седмицата приключи с обяд, приготвен от членовете на клуб „Вкусно” – програма за рехабилитация на битови умения. Участниците приготвиха вкусен десерт – баница с тиква, произведена в зеленчуковата градина на Центъра. След обяда се проведе тържествена церемония по награждаване на Клиенти на седмицата и месеца за отбелязано развитие по определени критерии – активно и редовно участие в програми, борбен дух, личен пример и др.

В груповата работа се включиха потребители на Центъра, които са ваксинирани срещу КОВИД 19 или са преболедували вирусната инфекция. Дейностите се проведоха при стриктно спазване противоепидемичните мерки.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички