Понеделник, 21 Фев 2022
 
Други

КРЕЗ - 12 години ТУК за ВАС!

  06.11.2021 10:41             
КРЕЗ - 12 години ТУК за ВАС!

На 8 ноември се честват 12 години от създаването на хипермаркет КРЕЗ.

Имаме огромното удоволствие да благодарим на нашите клиенти, че 12 години ни се доверяват, че 12 години заедно градим и се развиваме, разчитаме едни на други.

Благодарение на отдадеността на нашите служители и непрестанната подкрепа на всички клиенти, за 12 години от малък спeциализиран магазин в гр. Пазарджик хипермаркет КРЕЗ успява да се превърне в нaй–големия строителен търговски център в Южна България, предлагащ безброй услуги и възможности на своите посетители.

През всички тези години ние се стараем да се развиваме и да предлагаме най–богатия асортимент за дома, градината и строителството, точно каквото е и нашето мото „КРЕЗ – всичко от едно място“.

Именно затова и в знак на признателност към нашите клиенти, на 8-ми ноември КРЕЗ ще отпразнуваме рождения си ден, раздавайки награди на всеки, посетил обекта на място.

Историята и развитието на вериги магазини КРЕЗ е дълга, което е поредното доказателство за неспирната мотивация, прецизната и отдадена работа и не на последно място – устойчивостта на българския местен бизнес във времето, въпреки конкурентните условия и невероятно бързите темпове, с които се променя пазарът.

Началото на българския бранд КРЕЗ започва през 2002 г. със Строймаркет КРЕЗ,  специализиран в продажбата на професионални инструменти, строителни материали и още хиляди прецизно селектирани продукти за любители и професионалисти.

Само няколко години по–късно, през 2009 г., врати отваря и Хипермаркерт КРЕЗ. С времето обектът търпи регулярни разширения и така той се превръща в най-големия търговски комплекс в централна България, разположен днес на площ от над 10 хил. кв. м.

В близост до цялостния комплекс през 2013 г. се открива и логистичен център „КРЕЗ Алианс“, който се занимава изцяло със собствен внос, дистрибуция на продукти от цял свят и обслужване на корпоративни клиенти. Част от комплексното развитие на КРЕЗ е не само собственият ни внос, но и създаването на няколко специализирани марки (DeHome, Fimller и Loren), предлагащи продукти за дома и градината.

Въпреки пандемичната обстановка, както и ракзлатената икономическата ситуация, дори към днешна дата КРЕЗ не спира да подпомага развитието и облагородяването на региона. В обектите на фирмата работят над 240 служители. Именно тези хора са посветили работата си на това да отделят персонализирано внимание на нашите клиенти, с което ежедневно да доказват колко важен е всеки посетител.

Като изцяло български хипермаркет ние се стараем да поддържаме балансирани цени и изключително богат асортимент на множество български и чуждестранни стоки. Всеки ден не спираме да се опитваме да отговорим на нуждите на всеки клиент, като му предложим най–доброто съотношение между цена и качество.

За да осигурим комплексно преживяване и максимално удобството при пазаруване, КРЕЗ се превръща от универсален строителен хипермаркет в цялостен комплекс, в който може да откриете и:

  • KREZ Armory - най–модерният стрелбищен комплекс на закрито в страната;
  • KREZ Fishing - най–големият риболовен магазин в областта;
  • Бистро КРЕЗ - ресторант със 100 места, където ежедневно може да се насладите невероятни кулинарни изкушения;
  • Кафе-сладкарница сладкарница КРЕЗ – с места на открито и закрито и прилежащ детски кът;
  • Зарядна станция за електрически автомобили и автомивка.

12 години не са никак малко, но пък са далеч от нашия предел на ентусиазма към прогрес - не само по отношение на предлаганите услуги, но и към облагородяване на региона, стабилна социална отговорност и развитие на човешкия капитал в гр. Пазарджик.

На 8 ноември очакваме всички наши клиенти в хипермаркет КРЕЗ, за да отпразнуваме заедно 12-я ни рожден ден. Всеки, пазарувал тогава, ще получи награда и заедно ще духнем свещите на успеха и развитието.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички