Пазарджик

Десет очарователни момичета се борят за короната „Мис Пазарджик”

  06.11.2021 09:10             
Десет очарователни момичета се борят за короната „Мис Пазарджик”
Джулиана Бутракова от Пазарджик спечели титлата \"Мис България Глоуб\" през 2020.

Дефилират с народни носии, коктейлни тоалети и булчински рокли

Тази събота (6 ноември), в гранд хотел „Хебър”, ще се проведе дългоочакваният конкурс „Мис Пазарджик”, който е част от веригата „Мис България”. Десет красиви местни момичета ще се борят за короната, както и за честта да представят града ни на национално ниво.

Няколко поредни години този конкурс не се състоя в Пазарджик, но сега той се завръща и организаторката Джулиана Бутракова обещава най-доброто. Миналата година тя стана „Мис България Globe”.

В събота претендентките ще дефилират в три кръга – с народни носии, с къси коктейлни рокли и с булчински рокли.

Авторитетно жури ще оценява тяхното представяне. В състава му влизат Джулиана Бутракова, Ирина Папазова - собственик и организатор на „Мис България”, Венцислава Тафкова – „Мис България 2020 г.”, Ваня Пейчева – „Мис България 2000 г.”, Веселина Милкова, заместник-кмет на община Лесичово, Иван Рупчин - собственик на бутик „Reserve”, Борислав Борисов - репортер в „Star Reporters”, Илиана Петрова – фризьор и собственик на фризьорски салон „Persona Max” (тя ще направи прическите на участничките).

Поради ограничен брой на местата, на събитието ще се влиза само с куверти. Началото е в 19.30 часа.

А ето кои са очарователните претендентки за титлата:

Йоанна Александрова Танева

Тя е на 18 години. В момента тя е ученичка в езиковата гимназия „Бертолт Брехт”, в паралелка с немски и английски език. След завършване на гимназията смята да следва „Педагогика”.

- Обожавам малките деца и искам да се занимавам с тях . За мен това няма да бъде работа, а хоби – казва момичето.

Свободното си време Йоанна прекарва със своите близки. Освен това пътува и чете книги. За нея значимите неща в живота са семейството, здравето и българските традиции. „Да бъдеш човек с главно Ч” е единственото й правило.

 

Гергана Василева Телбизова

Тя на 17 години, е родена в Пловдив, но от съвсем ранна възраст живее в нашия град. Интензивно изучава немски и втори чужд език английски в езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. Харесва й да се разхожда, да кара колело, а през свободното си време ходи на фитнес и плува. Нейната най-голяма страст са фотосесиите. Най-ценното нещо за Гери пък са семейството и мечтите. Тя вярва че: „Човек живее, за да мечтае!”.

 

19-годишната

Никол Георгиева Димитрова

е завършила езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. Сега е първокурсничка по специалността „Маркетинг” в Нов български университет в София. Интересите й са в сферата на модата, интериорния дизайн и медиите. Свободното си време прекарва със своите близки и в разходки сред природата. Обича да чете книги и списания. Цени семейството, приятелите и образованието.

 

Габриела Тодорова Атанасова,

е на 19 години. Възпитаничка е на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт, специалност „Оперативно счетоводство“. В момента тя работи. Харесва й да се гримира, да гримира приятелките си и се надява именно това да е нейната професия. На първо място поставя семейството и близките си хора, които я подкрепят във всичко.

- След това са целите, мечтите и желанието да успееш във всичко, с което си се захванал - допълва Габи.

 

Дебора Иванова Лулчева,

на 18 години, учи в езиковата гимназия „Бертолт Брехт”, в момента е последна година в паралелка с английски и немски език. Занимавала се е с балет, гимнастика и други видове спорт. Твърди обаче, че открива себе си в басейна. Тренира плуване усърдно от петгодишна. В свободното си време Дебора се опитва да обръща повече внимание на себе си. Ходи на фитнес, чете книги. Като дъщеря на баща си, харесва бързите коли и шофирането й доставя голямо удоволствие.  А като почти всяко момиче, обожава животните, но кучетата са нейна слабост. Най-важни за нея са семейството и здравето. Сред ценностите й са хармонията, уважението и щастието. Дебора описва себе си като добре възпитано, дисциплинирано и целенасочено в решенията си момиче.

 

21-годишната

Елена Христова Василева

е завършила е математическата гимназия „Константин Величков”. Сега учи за медицинска сестра в Медицинския университет в гр.София. Интересите й са да се развива в личен и професионален план. Стреми се да надгражда себе си. Хобито й отскоро е да ходи на фитнес. Много обича да се разхожда сред природата. За нея семейството е всичко. „Да бъда по-добра днес, отколкото съм била вчера” – гласи нейната максима.

 

Борислава Томова Джамова

Тя е на 19 години. Възпитаничка е на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт. В момента е студентка първа година в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, изучава „Педагогика на обучението по физическо възпитание”. През свободното си време често се отправя на планински преходи. Високо цени семейството, защото:  „Без тяхната подкрепа и обич, няма да бъда това, което съм!”.

 

Мариела Ангелова Андреева

Мариела е на 18 години, е ученичка последна година в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт”, специалност „Икономическа информатика”. Решила е, след като завърши средното си образование, да продължи с медицинска козметика. Отдава й се да прави прически, сама се учи. В свободното си време с удоволствие се разхожда, тренира и се грижи за себе си. Детската й мечта била да е бърза и винаги да с една крачка пред всички и всичко. За Мариела най-важното нещо е семейството, както и хората до нея, а и мечтите, които преследва.

 

Тази година 18-годишната

Мина Александрова Стоянова

ще завърши езиковата гимназия „Бертолт Брехт”, в паралелка е с английски и немски език. Определя себе си като интересен човек, мечтател, перфекционист и авантюрист, който обича да пробва различни неща. Още от малка е ходила на всякакви спортове като плуване, бадминтон и лека атлетика. Занимавала се дълги години и с танци. Обожава да гримира и да снима различни клипчета в ТикТок. Харесва й също така да се снима на различни и интересни места и да се забавлява с приятелите си. В бъдеще иска да бъде фармацевт и да обиколи света с кораб. Държи най-много на близките си, любовта и здравето. ,,Живей така, сякаш няма да има утре!”. Това е мотото на Мина в живота.

 

20-годишната

Габриела Александрова Велкова

също е възпитаничка на езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. В момента е второкурсничка във Военната академия „Георги С. Раковски”, специалност „Национална сигурност и отбрана”. Когато има време, обича да е заобиколено от любимите си хора. Харесва дългите разходки и животните.Тренирала е плуване, художествена гимнастика, волейбол. Най-ценното за нея е семейството и близките й. Габриела казва, че е важно да бъдем добри хора, да опитваме да бъдем уверени в себе си, да сме истински, да обичаме себе си и да успеем да се докажем на самите нас. Както и да се впускаме в нови приключения и да вярваме, че го можем.

Мария ДЪБОВА


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ДАВАМ БОКСОНИЕРА ПОД НАЕМ – ЦЕНТЪР. 0877 122 337
Всички