Пазарджик

Десет очарователни момичета се борят за короната „Мис Пазарджик”

  06.11.2021 09:10             
Десет очарователни момичета се борят за короната „Мис Пазарджик”
Джулиана Бутракова от Пазарджик спечели титлата \"Мис България Глоуб\" през 2020.

Дефилират с народни носии, коктейлни тоалети и булчински рокли

Тази събота (6 ноември), в гранд хотел „Хебър”, ще се проведе дългоочакваният конкурс „Мис Пазарджик”, който е част от веригата „Мис България”. Десет красиви местни момичета ще се борят за короната, както и за честта да представят града ни на национално ниво.

Няколко поредни години този конкурс не се състоя в Пазарджик, но сега той се завръща и организаторката Джулиана Бутракова обещава най-доброто. Миналата година тя стана „Мис България Globe”.

В събота претендентките ще дефилират в три кръга – с народни носии, с къси коктейлни рокли и с булчински рокли.

Авторитетно жури ще оценява тяхното представяне. В състава му влизат Джулиана Бутракова, Ирина Папазова - собственик и организатор на „Мис България”, Венцислава Тафкова – „Мис България 2020 г.”, Ваня Пейчева – „Мис България 2000 г.”, Веселина Милкова, заместник-кмет на община Лесичово, Иван Рупчин - собственик на бутик „Reserve”, Борислав Борисов - репортер в „Star Reporters”, Илиана Петрова – фризьор и собственик на фризьорски салон „Persona Max” (тя ще направи прическите на участничките).

Поради ограничен брой на местата, на събитието ще се влиза само с куверти. Началото е в 19.30 часа.

А ето кои са очарователните претендентки за титлата:

Йоанна Александрова Танева

Тя е на 18 години. В момента тя е ученичка в езиковата гимназия „Бертолт Брехт”, в паралелка с немски и английски език. След завършване на гимназията смята да следва „Педагогика”.

- Обожавам малките деца и искам да се занимавам с тях . За мен това няма да бъде работа, а хоби – казва момичето.

Свободното си време Йоанна прекарва със своите близки. Освен това пътува и чете книги. За нея значимите неща в живота са семейството, здравето и българските традиции. „Да бъдеш човек с главно Ч” е единственото й правило.

 

Гергана Василева Телбизова

Тя на 17 години, е родена в Пловдив, но от съвсем ранна възраст живее в нашия град. Интензивно изучава немски и втори чужд език английски в езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. Харесва й да се разхожда, да кара колело, а през свободното си време ходи на фитнес и плува. Нейната най-голяма страст са фотосесиите. Най-ценното нещо за Гери пък са семейството и мечтите. Тя вярва че: „Човек живее, за да мечтае!”.

 

19-годишната

Никол Георгиева Димитрова

е завършила езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. Сега е първокурсничка по специалността „Маркетинг” в Нов български университет в София. Интересите й са в сферата на модата, интериорния дизайн и медиите. Свободното си време прекарва със своите близки и в разходки сред природата. Обича да чете книги и списания. Цени семейството, приятелите и образованието.

 

Габриела Тодорова Атанасова,

е на 19 години. Възпитаничка е на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт, специалност „Оперативно счетоводство“. В момента тя работи. Харесва й да се гримира, да гримира приятелките си и се надява именно това да е нейната професия. На първо място поставя семейството и близките си хора, които я подкрепят във всичко.

- След това са целите, мечтите и желанието да успееш във всичко, с което си се захванал - допълва Габи.

 

Дебора Иванова Лулчева,

на 18 години, учи в езиковата гимназия „Бертолт Брехт”, в момента е последна година в паралелка с английски и немски език. Занимавала се е с балет, гимнастика и други видове спорт. Твърди обаче, че открива себе си в басейна. Тренира плуване усърдно от петгодишна. В свободното си време Дебора се опитва да обръща повече внимание на себе си. Ходи на фитнес, чете книги. Като дъщеря на баща си, харесва бързите коли и шофирането й доставя голямо удоволствие.  А като почти всяко момиче, обожава животните, но кучетата са нейна слабост. Най-важни за нея са семейството и здравето. Сред ценностите й са хармонията, уважението и щастието. Дебора описва себе си като добре възпитано, дисциплинирано и целенасочено в решенията си момиче.

 

21-годишната

Елена Христова Василева

е завършила е математическата гимназия „Константин Величков”. Сега учи за медицинска сестра в Медицинския университет в гр.София. Интересите й са да се развива в личен и професионален план. Стреми се да надгражда себе си. Хобито й отскоро е да ходи на фитнес. Много обича да се разхожда сред природата. За нея семейството е всичко. „Да бъда по-добра днес, отколкото съм била вчера” – гласи нейната максима.

 

Борислава Томова Джамова

Тя е на 19 години. Възпитаничка е на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт. В момента е студентка първа година в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, изучава „Педагогика на обучението по физическо възпитание”. През свободното си време често се отправя на планински преходи. Високо цени семейството, защото:  „Без тяхната подкрепа и обич, няма да бъда това, което съм!”.

 

Мариела Ангелова Андреева

Мариела е на 18 години, е ученичка последна година в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт”, специалност „Икономическа информатика”. Решила е, след като завърши средното си образование, да продължи с медицинска козметика. Отдава й се да прави прически, сама се учи. В свободното си време с удоволствие се разхожда, тренира и се грижи за себе си. Детската й мечта била да е бърза и винаги да с една крачка пред всички и всичко. За Мариела най-важното нещо е семейството, както и хората до нея, а и мечтите, които преследва.

 

Тази година 18-годишната

Мина Александрова Стоянова

ще завърши езиковата гимназия „Бертолт Брехт”, в паралелка е с английски и немски език. Определя себе си като интересен човек, мечтател, перфекционист и авантюрист, който обича да пробва различни неща. Още от малка е ходила на всякакви спортове като плуване, бадминтон и лека атлетика. Занимавала се дълги години и с танци. Обожава да гримира и да снима различни клипчета в ТикТок. Харесва й също така да се снима на различни и интересни места и да се забавлява с приятелите си. В бъдеще иска да бъде фармацевт и да обиколи света с кораб. Държи най-много на близките си, любовта и здравето. ,,Живей така, сякаш няма да има утре!”. Това е мотото на Мина в живота.

 

20-годишната

Габриела Александрова Велкова

също е възпитаничка на езиковата гимназия „Бертолт Брехт”. В момента е второкурсничка във Военната академия „Георги С. Раковски”, специалност „Национална сигурност и отбрана”. Когато има време, обича да е заобиколено от любимите си хора. Харесва дългите разходки и животните.Тренирала е плуване, художествена гимнастика, волейбол. Най-ценното за нея е семейството и близките й. Габриела казва, че е важно да бъдем добри хора, да опитваме да бъдем уверени в себе си, да сме истински, да обичаме себе си и да успеем да се докажем на самите нас. Както и да се впускаме в нови приключения и да вярваме, че го можем.

Мария ДЪБОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички