Регионът

Кметът на Пазарджик поздрави жителите на Звъничево, Сарая и Пищигово за празника им

  26.10.2021 18:42             
Кметът на Пазарджик поздрави жителите на Звъничево, Сарая и Пищигово за празника им

Три от селата в община Пазарджик - Звъничево, Сарая и Пищигово, имат празник на днешния Димитровден.

"Тук сме, независимо от пандемичната обстановка. Две години вече не  можем да отпразнуваме празника така, както заслужават жителите на тези наши села, пък и всички ние. Но такъв е моментът, такава е обстановката. Независимо от всичко, ние сме тук, за да засвидетелствам моето уважение към кметовете на тези села, към техните жители и всички наши приятели, с които работим толкова дълги години. Да запалим по една свещичка за здраве и за берекет и да се помолим тази криза бързо да приключва и да започнем да живеем този живот, който заслужаваме - свързан с нормалност, с перспектива и с повече усмивки на лицата", сподели Тодор Попов пред вратите на православните храмове.

Кметът Попов честити празника на жителите на Звъничево, Сарая и Пищигово, като подчерта, че това е един от най-хубавите български празници, а в дни като днешния  вярата е тази, която  ще ни спаси и ще ни направи по-силни.

"Няма вечна зима, няма и вечно лято. Аз съм убеден, че след тези тежки дни, в които живеем, ще дойдат и по-добри, но колко ще са добри те, зависи от всички нас. Затова пожелавам на всички да са здрави, да са разумни, да не униват, да не се поддават на емоции, а да се опитаме да бъдем по-добри и по-смирени", пожела Тодор Попов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички