Спорт

Хебър взе трите точки от Литекс

  23.10.2021 18:12             
Хебър взе трите точки от Литекс

БРАЦИГОВО-ПАЗАРДЖИК. С гол в 94-та минута Хебър успя да победи Литекс  в срещата от 14-ия кръг на Втора лига. Автор на попадението бе Томислав Папазов за радост на около 300 души на брациговския стадион „Христо Гюлеметов-Бонбона“.  Секунди преди това „зелените“ имаха претенции за дузпа за игра с ръка на съперник в наказателното поле, но и сега не получиха такава – реферът Владимир Вълков остана безмълвен. С тази победа отборът на Николай Митов продължава да е начело в класирането с 31 точки.

Преди първия съдийски сигнал двата отбора и зрителите отдадоха последна почит с едноминутно мълчание на Юри Ленев, един от най-верните фенове на домакините, който почина преди няколко дни. В рамките на 90-те минути обаче гол така и не падна, макар хебърци да имаха повече шансове, а Живко Петков още в 11-а мин. да удари напречната греда на ловчанлии.  Гостите обаче също имаха своите положения, предимно от контраатаки, като най-близо до откриване на резултата бяха в 60-а мин., когато Цецо Тонев в последния момент изби топката от голлинията от „върха на обувката“ на Митко Митков, а отново Митков в 78-а мин. остана очи в очи с Дебърлиев, но не можа да го преодолее. Четири минути по-късно Тонев изпробва разтягането на вратаря на Литекс Шаламанов с хубав изстрел по земя. Хебър остана с десет души в 90-та мин., след като Октай Хамдиев бе изгонен. За да дойде 94-а мин., когато Папазов с глава вкара гола на победата.

ХЕБЪР: Петър Дебърлиев, Томислав Папазов, Ивайло Тодоров, Цветелин Тонев(к), Мартин Вълчинов, Георги Каракашев (84-Джеймс Лима), Жак Пехливанов  (58-Тодор Чаворски), Евгени Игнатов (71-Александър Бастунов), Емануил Манев, Октай Хамдиев, Живко Петков (58-Ивайло Михайлов).

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички