Крими

Полицейският бюлетин на 22 октомври 2021 г.

  22.10.2021 11:01             
Полицейският бюлетин на 22 октомври 2021 г.

Четирима извършители на кражби са установени от служителите на полицейските управления в областта. В землището на пазарджишкото село Мало Конаре служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли каруца с двама мъже. Последвала проверка, при която се установило, че конският впряг бил натоварен с 22 парчета от метални винкели с дължина над два метра. Полицаите установили, че металните изделия са откраднати от съседното село Хаджиево и са собственост на кметството. Докато траела проверката двамата успели да скочат от каруцата и да избягат, като изоставили всичко. Полицаите установили, че бегълците са 20-годишен жител на Стамболийски и 29-годишен мъж от пазарджишкото село Черногорово. Те са обявени са издирване, а по случая е образувано досъдебно производство.

През нощта на 8 срещу 9 октомври апаш проникнал в къщата на 63-годишен мъж от Пещера. Апашът взломил единия от прозорците, влязъл в една от стаите и отмъкнал мъжка кожена чанта с лични документи, смартфон „Самсунг“ и сумата от 1500 лева. След като установил кражбата стопанинът на дома сигнализирал в РУ-Пещера. Така в резултат на проведеното разследване пещерските полицаи стигнали до самоличността на извършителя.  Оказало се, че това е 49-годишен мъж от същия град.

Вчера в полицейския участък в Ракитово постъпил сигнал от49-годишен жител на родопското градче. Той съобщил, че апаш повредил вендинг автомат за кафе, който бил поставен пред къщата му. От там била извършена кражба от монетника на устройството в размер на 90 лева. Полицаи от участъка предприели разследване и не след дълго разбрали, че извършител на проявата е 17-годишен тийнейджър от Враца. Той е задържан в ареста, а спрямо него е образувана преписка.

Двама извършили вандалски проява са установени от служителите при РУ-Пазарджик. На 11 октомври неизвестен срязал две от гумите на паркиран в областния град лек автомобил „Ситроен“. Возилото е собственост на частта фирма. При проведеното разследване криминалисти от полицейското управление в областния град установили, че автор на посегателството е 40-годишен мъж от пазарджишкото село Драгор.

Вчера следобед в казино, намиращо се в село Мало Конаре станал инцидент. 39-годишен жител на същото село нанесъл удар с ръкав по дисплея на игрален автомат. Така той повредил устройството и нанесъл щети на игралната зала. По случая е образувано бързо производство.       

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички