Избори 2021

Мая Манолова регистрира листата на ”Изправи се БГ! Ние идваме!”в РИК-Пазарджик

  12.10.2021 15:42             
Мая Манолова регистрира листата на ”Изправи се БГ! Ние идваме!”в РИК-Пазарджик

ПАЗАРДЖИК. Мая Манолова, регистрира днес листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!” в РИК-Пазарджик часове след като стори и същото в София-град. И на двете места тя е водач.

Бившият омбудсман прогнозира, че гражданската платформа ще бъде част от следващото Народно събрание. „Хората се убедиха, че сме важни и полезни в парламента. Ние не правим компромиси с демокрацията и с желанието мутрите да бъдат изринати от властта”, категорична е тя. И допълни, че са в комуникация с Кирил Петков и Асен Василев от "Продължаваме промяната", както и с „Демократична България” за споразумение за мнозинство в следващия парламент.

„Ние сме гарант, че ще има правителство без участието на ГЕРБ и ДПС, което да се заеме на първо място с подкрепа на домакинствата и фирмите. Който гласува за "Изправи се БГ! Ние идваме!" знае, че гласува за правителство на почтените и мнозинство на промяната на следващия парламент. В условията на кризи - енергийна, здравна, социална и икономическа, хората имат нужда от подкрепа и ние сме гаранцията, че ще застанем до всяка фирма и всяко домакинство, които се нуждаят от подкрепа. В листата ни са граждани с каузи, учители, лекари и доказани професионалисти. Нашата парламентарна група ще бъде парламентарният омбудсман. Ние ще настояваме за компенсации от държавата и на бизнеса, и на домакинствата за увеличението на цените на тока, парното, водата и природния газ, подчерта Манолова.

Слоганът ни "Мутри вън!" е актуален, защото заради мутрите в енергетиката вчера бизнесът плати исторически най-високата цена за ток, допълни Мая Манолова.

Тя добави, че е водила листите в Стара Загора и в Благоевград и ангажиментите й към хората там остават и след изборите - проблеми със зелената сделка, заплашваща да остави много хора от енергийния сектор без работа в Стара Загора, и с ВиК-сектора и създаването на индустриални зони в Благоевград.

„Ще се ангажирам с конкретни каузи, свързани с Пазарджик, и независимоот това дали съм политик, председател на гражданска платформа, общественик – ще стоя докра, докато тези проблеми не бъдат решени. Предполагам, че в парламента ще влезе човек от Пазарджик, но моят ангажимент към Пазарджик ще остане и ще бъда тук – всеки понеделник, на всеки протест, зад всяка кауза и зад всеки човек, който има нужда от подкрепа.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички