Регионът

Община Стрелча с отличие за балнео и културен туризъм

  30.09.2021 17:57             
Община Стрелча с отличие за балнео и културен туризъм

По повод Световния ден на туризма - 27 септември, на официалната церемония , проведена на 29 септември, медийна компания „К и П Адвъртайзинг“ -  издател на списание „Дестинация България” връчи годишните си награди на общини, мениджъри, инвеститори и др., допринесли за развитието, припознаването и утвърждаването на България като целогодишна туристическа дестинация.
За първи път сред отличените общини бе и община Стрелча, която получи първа награда в категорията „Успешно съчетаване на балнео и културен туризъм“ за 2021 г.”.
На церемонията присъстваха д-р Стела Балтова- министър на туризма, Димитър Маргаритов - председател на Комисията на защита на потребителите, кметове на общини, собственици на вериги хотели, туроператорски фирми и др.
Въпреки трудностите, предизвикани от Ковид кризата, и през 2021 г. Община Стрелча продължи последователната си политика за презентиране на интегриран туристически продукт. Чрез Туристическия информационен център (ТИЦ) и информаторът Таня Божкова Стрелча бе представена на два престижни форума  - 16-та туристическа борса „Вашата ваканция” – Бургас и „Уикенд туризъм” – Русе.
На местно ниво бяха организирани две туристически борси – в рамките на Фестивала на туризма и етеричните култури през м. май и по време на Празника на града на 31 юли.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички