Пазарджик

Форум за новите възможности и предизвикателства в процеса на европейската интеграция на България

  25.09.2021 10:24             
Форум за новите възможности и предизвикателства в процеса на европейската интеграция на България

Организира го ПП Обединени земеделци със съдействието на фондация „Конрад Аденауер”

ПАЗАРДЖИК. На 25 септември, събота, от 13 часа, в хотел „Хебър”, ПП Обединени земеделци ще дадат пресконференция. В нея ще участват председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател на партията д-р Анастасия Димитрова-Мозер и заместник-председателят на партията инж. Емил Йончев.

Същия ден започва двудневен форум на тема: „Нови възможности и предизвикателства в процеса на европейската интеграция на България”.

Събитието е организирано от  ПП Обединени земеделци със съдействието на фондация „Конрад Аденауер”, България и ще се проведе на 25 и 26 септември 2021 г., събота и неделя, от 10:30 часа, в хотел „Хебър”.

В него ще участват доц. Антоний Гълъбов, председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател на партията д-р Анастасия Димитрова-Мозер, заместник-председателят на партията инж. Емил Йончев, кметове и общински съветници, земеделски производители и представители на бизнеса от региона.

Ще бъдат дискутирани въвеждането на иновации и технологии на бъдещето в подкрепа на българския бизнес и европейските проекти в негова подкрепа.                                                                                                        Обект на обсъждане ще бъдат също европейската перспектива за развитие на българското земеделие и необходимите промени в аграрната политика на България.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички