Пазарджик

За 16 септември са насрочени консултациите за състава на РИК Пазарджик за президентските избори

  14.09.2021 07:26             
За 16 септември са насрочени консултациите за състава на РИК Пазарджик за президентските избори

Областният управител на Пазарджик Иван Васев издаде заповед, с която насрочи консултации между политическите партии и коалиции във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за организиране и провеждане на насрочените на 14 ноември 2021г. избори за президент и вицепрезидента на Република България в 13-ти МИР - Пазарджик, Консултациите ще се проведат на 16 септември 2021 година /четвъртък/, от 11,30 часа, в Заседателна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1. Те са публични и ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Областна администрация Пазарджик.

Поканени за участие в консултациите са представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции – БСП за БЪЛГАРИЯ, Движение за права и свободи – ДПС, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България, ДСБ, Зелено движение), ИЗПРАВИ СЕ! НИЕ ИДВАМЕ!, ГЕРБ-СДС, ИМА ТАКЪВ НАРОД.

Участващите в консултациите представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях лица следва да представят до 10,00 часа на 16 септември 2021 г. в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и решенията на ЦИК относно реда и условията за провеждане на консултациите.

Консултациите ще се проведат при стриктно спазване на действащите противоепидемични мерки за COVID-19 и указанията за провеждане на мероприятия в закрити помещения.

Заповедта на областния управител е публикувана на официалната страница на Областна администрация Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички