Крими

Полицейският бюлетин на 1 септември 2021 г.

  01.09.2021 10:29             
Полицейският бюлетин на 1 септември 2021 г.

Двама са задържани заради притежаване и отглеждане на наркотици. Вчера сутринта по време на полицейска акция служители от група „Криминална полиция” при полицейското управление в Панагюрище извършили проверка в къщата на 31-годишен жител на средногорския град. На единия от етажите те открили растение от рода на конопа в начален стадии на развитие и с височина от около 90 сантиметра. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана.

 

Тази нощ на улица в пазарджишкото село Мало Конаре автопатрул при РУ-Пазарджик извършил проверка на 21-годишен жител на селото. У него униформените открили полиетиленов плик със суха листна маса и още един с бяло прахообразно вещество. При последвалите полеви наркотестове съдържанието на двата плика реагирало положително на марихуана и кокаин. И двамата мъже са задържани в арестите на полицейските управления в Панагюрище и Пазарджик. Спрямо тях се водят досъдебни производства. 

 

Двама шофьори са прекарали нощта в арестите на полицейските управления в региона. Тази нощ на улица в село Мало Конаре полицейски автопатрул спрял за проверка лек автомобил „БМВ”. Зад волана бил 18-годишен тийнейджър от същото село. Направения тест за употреба на наркотици дал положителна проба. Освен това младежът шофирал по улиците въпреки, че му било наложено административно наказание за друго извършено от него нарушение на правилата за движение по пътищата. Той бил задържан в ареста на РУ-Пазарджик, а спрямо него се водят две бързи производства. Същевременно снощи на централния булевард във Велинград станал верижен пътен инцидент между „БМВ”, „Фолксваген” и „Ауди”. За радост при удара нямало пострадали хора, били нанесени материални щети по трите леки коли. Пристигналите на мястото служители на РУ-Велинград тествали и тримата водачи с дрегер. При 35-годишният шофьор на „БМВ”-то уредът отчел 2.55 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Велинградчанинът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано досъдебно производство.            

 

          Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички